Başkan Karaçanta; TOKİ müteahhidiyle görüştüm erken teslim söz konusu

Kars Belediyesinin MHP'li Başkanı Murtaza Karaçanta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının bir an önce bitirilmesinin takipçisi olduklarını söyledi. Karaçanta, "Hemşerilerimiz mağduriyetlerinin giderilmesi için müteahhitle görüştüm verilen...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Karaçanta; TOKİ müteahhidiyle görüştüm erken teslim söz konusu

Kars Belediyesinin MHP'li Başkanı Murtaza Karaçanta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının bir an önce bitirilmesinin takipçisi olduklarını söyledi. Karaçanta, "Hemşerilerimiz mağduriyetlerinin giderilmesi için müteahhitle görüştüm verilen süreden de önce bitirileceğini bizlere söyledi." dedi.

Başkan Karaçanta, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Bayram Paşa ve Atatürk Mahallesinde yapılan toplam 28 blokta 698 daire ve bir cami ile 24 derslikli ilköğretim okulunun bitirilip hak sahiplerine teslim edilmesinin takipçisi olduklarını belirtti. Başkan, "Biz istiyoruz ki bir an önce bitirilsin. Çünkü bizim hemşehrilerimizin mağduriyetinden dolayı bizde rahatsızlık duyuyoruz. Biliyorsunuz bu mahallelerdeki çalışmadan dolayı kiraya çıkan hemşehrilerimizin kira bedellerinin bir kısmını belediyemiz karşılıyor. Belediyemizin kira bedellerini karşılaması çok önemli değil ama o hemşehrilerimizin mağduriyeti boyutundan baktığımız zaman bir an önce bitirilmesi için bizler bir takım girişimlerde bulunduk. Hatta dün müteahhidi gelmişti ve verilen süreden de önce bitirileceğini bizlere söyledi." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar