Başkan Kara, iftarını engellilerle yaptı

Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde engelli bireyler ve aileleri ile bir araya geldi. Ramazan ayı boyunca farklı mahallerde verilen iftar yemeklerine ev sahipliği yapan Osmaniye...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kara, iftarını engellilerle yaptı

Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde engelli bireyler ve aileleri ile bir araya geldi.

Ramazan ayı boyunca farklı mahallerde verilen iftar yemeklerine ev sahipliği yapan Osmaniye Belediyesi, arta kalan zamanlarda da sivil toplum kuruluşlarını ihmal etmiyor. Bu bağlamda aileleri ile birlikte Osmaniye Belediyesi’ nin davetine icabet eden engelliler, gönüllerince bir akşam geçirdi. Masaları tek tek dolaşarak misafirlerine hoş geldiniz diyen Başkan Kadir Kara, engelli vatandaşlarla ilgilendi ve fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmadı.Geleneksel hale getirilen iftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kadir Kara, "Bu mübarek gecede bizleri kırmayarak davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Bu buluşmanın temel amacının ramazanın bereketini, feyzini, rahmetini ve mağfiretini hep birlikte paylaşmak olduğunu söyleyen Başkan Kadir Kara, sizlerde katılımlarınızla bu çalışmalarımıza destek veriyorsunuz dedi. Ayrıca Başkan Kadir Kara konuşmasında, "Birlikte yaşadığımız bu şehri birlikte yöneterek, sorunlarını ve meselelerini beraber çözmeye çalışarak, geleceğe daha yaşanılabilir daha mutlu bir şehir için birlikte mücadele edeceğiz. Gerekli olan en temel esasın her şeyden önce birbirimizin yanında olmak, birbirimizle iyi ve düzenli ilişkiler içerisinde olarak bu şehri beraber yönetebilmektir." diye konuştu.

Ben bugüne kadar siz değerli engelli dostlarım ve derneklerinden takdire şayan çaba, gayret gördüm diyen Başkan Kadir Kara, "Bundan dolayı hepinize minnettarım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de imkânlarımız ölçüsünde sizlerle birlikte daha güzel günler ve geleceğe, mutlu bir Osmaniye’ye hep birlikte ulaşmaya çalışacağız." diye konuştu. İftar yemeğine katılan, Yediocak Engelliler Spor Kulübü Derneği, İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Aktif Gençler Spor Kulübü Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Down Sendromlular Derneği, Engelli Bireylere Meslek Edindirme Derneği, Osmaniye Engelleri Aşıyor Derneği, Beyaz Ay Derneği Başkanları da Belediye Başkanı Kadir Kara’ya destek ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar