Başkan Hüseyin Sözlü’ye, Hasan Şaş’tan imzalı forma

Adana Demirspor ve Galatasaray’ın eski milli futbolcusu, Adanalı Hasan Şaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Başkan Hüseyin Sözlü’ye üzerinde “Başkan Sözlü’ye Saygılarımla” yazan 01 numaralı sarı...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Hüseyin Sözlü’ye, Hasan Şaş’tan imzalı forma

Adana Demirspor ve Galatasaray’ın eski milli futbolcusu, Adanalı Hasan Şaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Başkan Hüseyin Sözlü’ye üzerinde “Başkan Sözlü’ye Saygılarımla” yazan 01 numaralı sarı kırmızı forma hediye eden Hasan Şaş, Başkan Sözlü’nün, Adana’nın yetiştirdiği önemli değerlerden biri olduğunu belirtti. Kendisinin döneminde Adana’nın daha iyiye gideceğine inandığını kaydeden Hasan Şaş, “Allah yolunu açık etsin, başarılar diliyorum. Ziyaret yoğunluğu biraz azaldıktan sonra kendisini ziyaret etmek istedim. Başarılı olacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de Hasan Şaş’ın, Türk futbolu açısından çok önemli bir yıldız olduğunu ve uluslararası futbol camiasında da iyi tanındığını ifade etti. Başkan Sözlü, “Bir dünya kupasını geride bıraktığımız şu günlerde, 2002 Dünya Kupası’nın yıldızı Hasan Şaş’ı burada görmek çok güzel. Kore’de yapılan Dünya Kupası’ndaki başarısı, özellikle Ortadoğu’da hayli ses getirmişti. Kendisinin hemşehrimiz olması da ayrı bir gurur kaynağı. Onun başarılarıyla her zaman gurur duyduk. Bundan sonraki spor hayatında kendisine başarılar diliyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar