Başkan Gökçek; Polatlı’ya aldığımızın 10 katı hizmet getireceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 30 Mart seçimleri sonrasında İlçe bütçesinden aldıklarının en az 10 katı hizmeti Polatlı'ya getireceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Gökçek; Polatlı’ya aldığımızın 10 katı hizmet getireceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 30 Mart seçimleri sonrasında İlçe bütçesinden aldıklarının en az 10 katı hizmeti Polatlı'ya getireceklerini söyledi.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı gösterilen Melih Gökçek’e, nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Melih Gökçek, “Biz Polatlı bütçesinin yüzde 35’ini büyükşehir’e alacağız ama bu karşılık verilen hizmet en az 10 katı olacak. Çünkü bütün ilçelere baktığımızda 10 katlan 30 kat arası bizden hizmet alan ilçelerimiz var. Örneğin Kazan’da 30 kat hizmet aldılar. Dolayısıyla büyükşehir ciddi anlamda bir nimettir. İnşallah değerli başkanımla beraber kısmet olursa sizlere önümüzdeki dönemde hizmet etmek için önünüze çıkacağız.” dedi.

Gökçek şunları söyledi: “Allah nasip ederse Polatlı bu dönemde Büyükşehir sınırlarına katıldı. Ankara sınırlarının genel anlamda tek vücut olması hizmetin kalitesinin artması açısından da bu ilçeler için son derece önemli. Değer daha önce bize katılan taşra ilçelerine bakacak olursak, büyükşehir belediyesine katıldıktan sonra buradaki gelişmeleri çok daha rahat görebilmek mümkün.”

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ise yeniden aday gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını, Ankara’ya getirdiği hizmetleri belli olan Gökçek’in 30 Mart seçimleriyle birlikte Polatlı’ya da getireceğini söyledi.

Çelik, “Melih Bey’in Bugüne kadar Ankara’mıza yaptığı hizmetler belli. Bundan sonra yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte bu tecrübesini tüm Ankara mülki sınırlarına, doğal olarak Polatlımıza da yansıtacak, o hizmetleri Polatlımıza da verecek. Bu yasal çerçeve içerisinde hem büyükşehir belediye başkanımızla, hem iktidarımızla birlikte daha güçlü biçimde Polatlı’nın hem şehircilik bağlamında hem de vizyonunu geliştirmek, aynı zamanda bu vizyon çerçevesinde ortaya konan projeleri gerçekleştirmek hususunda yeni adımlar atacağız. Birlikte ahenk içinde uyum içinde Polatlılı hemşerilerimizle birlikte daha güzel günlerde, Melih Beyle, Hizmetlerle hemşerilerimizi buluşturacağız.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar