Başkan Dündar, Bursa Defterdarı Mat’ı ziyaret etti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2013’ün son gününde Bursa Defterdarı Hidayet Mat’ı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Dündar, Bursa Defterdarı Mat’ı ziyaret etti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2013’ün son gününde Bursa Defterdarı Hidayet Mat’ı ziyaret etti.

    Dündar, Metin Otak’ın Adana Defterdarlığı'na atanmasının ardından 9 Aralık’ta Bursa Defterdarlığı görevine başlayan Hidayet Mat’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Belediye olarak diğer kamu kurumları ile işbirliği içerisinde vatandaşa hizmet sunduklarını belirten Dündar, sorunların çözümü noktasında diğer kamu kurumları ile birlikte hareket etmenin önemine değindi.

    Mustafa Dündar, “Bu güne kadar, diğer kamu kurumları ile olduğu gibi Bursa Defterdarlığı ile son derece uyumlu bir çalışma sergiledik. Vatandaş odaklı hizmetlerimizde, zaman zaman bürokrasiden kaynaklanan bir takım sıkıntılarla karşılaşabiliyoruz. Yaşadığımız sıkıntıların çözümü noktasında, bundan sonra da sayın defterdarımız Hidayet Mat ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

    Bursa Defterdarı Hidayet Mat ise şehrin gelişmiş sanayisi ile Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olduğunu ifade etti. Bursa Defterdarlığı olarak, Bursa’da ekonomiye kaynak kazandırma konusunda rezerv çalışmaları yürüttüklerini, bu çalışmalar sırasında belediyelerle işbirliğinin kendileri için de son derece önemli olduğunu vurgulayan Mat, “Bizler de, Bursa’nın gelişmiş sanayisine nasıl katkı koyarız, bunun çalışmalarını yürütüyoruz. Bursa’da ekonomiye kazandırılacak kaynaklar konusunda rezerv çalışmaları yapıyoruz. Bunu yaparken de, diğer kamu kurumları ile, özellikle de belediyeler ile işbirliği içerisinde olmanın faydalarını biliyoruz. Kurum olarak, mevcut kaynakların maksimum düzeyde ve rantabıl kullanımı için gerekli çalışmaları yapıyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar