Başkan Demirtaş: Halkımız gereken cevabı sandıkta verecektir

MHP İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, mahalle gezilerinde belediye hizmetlerini halka birinci ağızdan anlatmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Demirtaş: Halkımız gereken cevabı sandıkta verecektir

MHP İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, mahalle gezilerinde belediye hizmetlerini halka birinci ağızdan anlatmaya devam ediyor. Başkan Demirtaş, Çatalarmut Mahalle sakinleri ile buluştu. Demirtaş, "Çamur at izi kalsın mantığıyla, kelime oyunlarıyla, halkımızın kafasını karıştıran çeşitli vaatlerle oy alma politikası izleyenlere halkımız gereken cevabı sandıkta verecektir. Asıl şark kurnazlığını muhalefet yapıyor." dedi.

Çatalarmut Mahallesi sakinleriyle açık hava toplantısında yağmura rağmen bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, önce borç, ardından Halk Ekmek, şimdi ise doğalgaz sorunlarıyla eleştiri yapanlara sert cevap verdi. Başkan Demirtaş, "Bize gittiğimiz her yerde ağzımızdan çıkanı kulağı duyan, doğru, düzgün siyaset anlayışı ile bir bugüne kadar hayatımızı sürdürdük. Ben hakkımızda yazılan çizilenlere hayretler içinde bakıyorum. Böyle ucuz politika olmaz. Bizden önceki dönem 72 milyon TL borca karşılık 96 milyon varlığı vardı. Net varlık 24 milyon TL idi. Bizim dönemde 170 milyon varlığa karşılık 98 milyon TL borcumuz var. Net varlığımız 72 milyon, varlığımız tam 3 kat artmış. Gerçeğe aykırı beyanlarla insanlarımızı yanıltmaya kimsenin hakkı yok. Kayıtlarımız herkese açık.” dedi.

“HALK EKMEK BELEDİYENİNDİR”

Özel bir şirkete ait olan Halk Ekmek Fabrikasının belediyeye ait bir yatırım olmadığını söyleyenlere cevap niteliğinde elindeki Halk Ekmek Fabrikasını tapu senedini gösteren Demirtaş, "İşte gerçekler işte belgeler. Halkımızın bu tür kelime oyunlarına karnı tok.” ifadesini kullandı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanlığı kararı gereği imarsız yerlere gaz verilmediğini söyleyen Başkan Demirtaş, "Mevcut ülkeyi yöneten iktidarın aldığı bu kararı, utanmadan bize mal etmeye çalışanlara biz de belediye meclisimizde imarsız alanlara gaz verilmesi için oy birliği ile meclis kararı aldık. Bu kararı gerekli ilgili kuruma götürmemize rağmen hatta ve hatta bu doğalgaz hatlarının bedellerini belediye meclisi olarak üstlenmemize rağmen kabul görmedi. Madem Hastanebaşı'na gaz verilebiliyordu neden ben önceki mevcut yönetim bu gazı vermedi' Asıl şark kurnazlığını bu iktidarın belediye başkan adayı yapıyor.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar