Başkan Çetin’e ‘halk günü’ ödülü

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e ‘Duyarlı Altın Kalpli Başkan’ ödülü verildi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çetin’e ‘halk günü’ ödülü

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e ‘Duyarlı Altın Kalpli Başkan’ ödülü verildi. Başkan Çetin, “Halkla iç içe olmak zaten bir belediye başkanının görevidir. Ayrıca, bir ödüle gerek yoktu.” dedi.

Köprü Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her cuma halk günü düzenlediği için kendisini kutlayan dernek yönetimine teşekkür etti. Çetin, “Halkla iç içe olmak zaten bir başkanın görevidir. Teveccühünüz ve duyarlılığınız için teşekkür ediyorum ama ayrıca bir ödüle gerek yoktu. Seçimlerden önce ‘halk günü düzenleyeceğiz’ diye söz vermiştik, sözümüzü tuttuk.” diye konuştu.

Seçilip, mazbatayı aldıktan sadece iki gün sonra yüz yüze, aracısız ve randevusuz halk günü düzenlemeye başladıklarını hatırlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “İsteyen herkesin katılabildiği, dileyenin talebini ve sorununu dile getirdiği halk günüyle ilgili Ankara’dan bile olumlu övgüler aldık. Halk istediği sürece bu uygulama devam edecek. Halk belediye başkanıyla aracısız, randevusuz görüşecek.” şeklinde konuştu.

Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım da uygulamanın hem diğer belediye başkanlarına ve hem de bürokratlara örnek olması gerektiğini ifade etti. Yıldırım, şöyle dedi: “Biz ‘Duyarlı Altın Kalpli Başkan’ ödülünü tam da sizin gibi halkçılık anlayışı olan bir başkana vermeyi uygun gördük. Bu alanda bir ilki başlattığınız için sizi kutlarız.” CİHAN

Yorumlar