Başkan Çetin'den öğrencilere hediye tatil kitabı

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçeye bağlı ilköğretim okullarında okuyan yaklaşık 15 bin öğrenciye tatil kitabı hediye etti.Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu “Tatil Seti”...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çetin'den öğrencilere hediye tatil kitabı

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçeye bağlı ilköğretim okullarında okuyan yaklaşık 15 bin öğrenciye tatil kitabı hediye etti.

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu “Tatil Seti” dağıtım projesi bu yıl da devam etti. İlk olarak Pursaklar Ülker İlköğretim Okulu öğrencilerine “Tatil Seti” kitapçıklarını Belediye Başkanı adına Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Recep Aydın dağıttı.

Nedim Erçetin’den kitaplarını alan öğrenciler sevinirken, öğretmenler de bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür etti. Öğrencilerden, dağıtılan kitapları okuyup, güzel bir tatil geçirmelerini isteyen Erçetin, “Sayın Başkanımız Selçuk Çetin Bey’in selamını sizlere iletiyorum. Bizler her zaman siz değerli öğrencilerimizin yanındayız. Yeter ki okuyun ve başarılı olun. Başarmanın yolu okumaktan ve çalışmaktan geçer. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Pursaklar ilçe sınırlarındaki tüm ilköğretim birinci kademede eğitim gören öğrencilere tatil kitapları ücretsiz olarak dağıtıldı. Pursaklar’ın okuyan şehir olmasında Başkan Selçuk Çetin’in büyük katkıları olduğunu dile getiren Ülker İlköğretim Okulu Müdürü Günay Kılıç, “Başkanımıza, eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz. Kendileri her zaman bizlerin yanına oldular. Gerek kırtasiye destekleri olsun gerekse okullarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasındaki yardımları olsun, unutulmaz ve çok kıymetli hizmetlerdir.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar