Başkan Çetin, kermes açılışına katıldı

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hayır kurumları ve öğrenciler yararına düzenlenen kermesin açılışına katılarak hemşehrilerini yalnız bırakmadı.Pursaklar Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından Pursaklar Belediyesi...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çetin, kermes açılışına katıldı

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hayır kurumları ve öğrenciler yararına düzenlenen kermesin açılışına katılarak hemşehrilerini yalnız bırakmadı.

Pursaklar Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından Pursaklar Belediyesi Kapalı Salı Pazarı’nda düzenlenen kermese halk yoğun ilgi gösterdi. Kermesin açılışına; Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in yanı sıra, İlçe Müftüsü Cemal Çıkrık, dernek yetkilileri ve çok sayıda kişi de katıldı.

Dua ve kurban kesimi eşliğinde kermesin açılışını yapan Başkan Çetin, stantları gezerek emeği geçenlere teşekkür etti. Kermes alanında yiyeceklerden çeyiz malzemesine, kıyafetten yöresel giysilere, mobilyadan beyaz eşyaya kadar birçok ürün bulunuyor. Belli bir süre halka açık olan kermeslerin kazancı kurs ve okul talebelerine yardım olarak kullanılacak.

CİHAN

Yorumlar