Başkan Çetin, halk gününde vatandaşın sorunlarını dinledi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in düzenlediği Halk Günü sorunların iletildiği, iş isteyenlerin olduğu, teşekkürlerin dile getirildiği renkli bir buluşmaya döndü. Çetin, “Demokrasi şölenimiz eleştiri ve önerilerle devam edecek....

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çetin, halk gününde vatandaşın sorunlarını dinledi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in düzenlediği Halk Günü sorunların iletildiği, iş isteyenlerin olduğu, teşekkürlerin dile getirildiği renkli bir buluşmaya döndü. Çetin, “Demokrasi şölenimiz eleştiri ve önerilerle devam edecek. 1 gün halkla, 6 gün sahada olacağız.” dedi.

Mazbatayı aldıktan sonra 8’inci halk gününü gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yurdun değişik bölgelerinden “Bizim belediyede de halk günü olsun” diye telefonlar açıldığını belirtti. Belediye başkanlığının iş başvurusu ve CV kabul eden bir makam değil, iş ve icraat yapan bir yer olduğunun altını çizen Çetin, “Yine de CV’lerinizi alıp ilgili yerlere ileterek sizlere yardımcı olacağız. Siz beni koltuğa 5 yıl çakılayım diye seçmediniz.” diye konuştu. Çetin, küfür hariç her türlü eleştiri ve öneriye açık olduğunu sözlerine ekledi.

Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Evren ile Semt Pazarları Esnaf Temsilcisi Ahmet Akçay da halkın sorunlarını dinleyen Çetin’e teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar