Başkan Çerçioğlu: Köy yollarımız asfalt olacak

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye başkan adayı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan Seçim Bürosu açılışına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çerçioğlu: Köy yollarımız asfalt olacak

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye başkan adayı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan Seçim Bürosu açılışına katıldı. Başkan Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın büyükşehir olmasıyla hizmetlerin köylere kadar gideceğini ve bunu başarmak için çalışacaklarını söyledi.

Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın ve coşkulu kalabalık tarafından davul zurna eşliğinde karşılanan Başkan Çerçioğlu vatandaşları selamladı. Bozdoğanlı vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Çerçioğlu kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi. Seçim bürosu açılışında konuşan Çerçioğlu, “Bozdoğanlılar olarak gösterdiğiniz ilgi ve bize böyle bir karşılama gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Büyükşehir ile birlikte alt yapıdan, imara kadar pek çok hizmet büyükşehir belediyesi tarafından verilecek. Bozdoğan’da ve köylerimizde her yol asfalt olacak. Aydın’ın 5 yılda geldiği nokta ortada. Aydın’da az zamanda çok iş yaptık. Biz hizmet için varız. Aydın’da vatandaşların isteği doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projeleri Bozdoğan’da da hizmetinize sunacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Çerçioğlu halkın büyük katılımıyla Bozdoğan Seçim Bürosu açılış kurdelesini kesti.
CİHAN

Yorumlar