Başkan Çelik: Üniversitelere destek vereceğiz

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehri büyüten, geliştiren faktörlerden biri olan üniversitelere sürekli destek vereceklerini, şehrin daha iyi noktalara gelmesi, Türkiye ortalamasının üstünde büyümesi için üniversitelerden katkılarını be.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çelik: Üniversitelere destek vereceğiz

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehri büyüten, geliştiren faktörlerden biri olan üniversitelere sürekli destek vereceklerini, şehrin daha iyi noktalara gelmesi, Türkiye ortalamasının üstünde büyümesi için üniversitelerden katkılarını beklediklerini söyledi.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Mat, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, yardımcıları ve mütevelli heyetleriyle birlikte Başkan Mustafa Çelik'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Kayseri'deki 4 üniversitenin rektörleri Başkan Çelik'e, sağlıklı, mutlu, huzurlu çalışma imkanı ve başarı dileklerinde bulunurken Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak ise, "Tebrik ediyoruz, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki sayın başkanımız iş dünyasındaki başarısını Kocasinan Belediyemizde de gösterecek" diye konuştu.

Nazik davranışlarından ve ziyaretlerinden dolayı üniversite rektörlerine teşekkür eden Başkan Mustafa Çelik, "Biliyorsunuz benim bir tarafım esnaf ama akademik bir tarafım da var. Üniversiteler; şehri büyüten, geliştiren önemli faktörlerden biri. Biz de bu anlamda üniversitelerimizin gelişmesi için belediye olarak ne gerekiyorsa fazlasıyla yapacağız. İnşallah bundan sonra sık sık bir arada olacağız. Geliştireceğimiz projelerde hep birlikte çalışacağız. Şehrin daha iyi noktalara gelmesi, Türkiye ortalamasının üstünde büyümesi için sizlerin de katkılarını bekliyoruz. Kocasinan Belediyesi'nde sizi anlayan, akademik çevrenin kısmen içinde olan biri var. Biliyorsunuz AGÜ'de de yönetimdeydim. Bu enerjiyi hep beraber kullanalım inşallah" dilekleriyle sözlerini bitirdi. CİHAN

Yorumlar