Başkan Çelik: Kocasinan'ı esnafla el ele büyüteceğiz

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni döneme büyüme hedefiyle başlayan Kocasinan'ı esnafla el ele büyüteceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çelik: Kocasinan'ı esnafla el ele büyüteceğiz

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni döneme büyüme hedefiyle başlayan Kocasinan'ı esnafla el ele büyüteceklerini söyledi.

Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan oda başkanlarıyla birlikte Kocasinan Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çelik'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Misafirlerine nezaketinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Çelik, "Bu beş yıllık dönemde hedefimiz Kocasinan'ı büyütmek. Kocasinan'ı büyütmek derken esnafımızı büyütmek, ticaret erbabımızı büyütmek. Bu anlamda beraber çok çalışacağız. Şimdiye kadar yapılan esnaf siteleri gibi bundan sonra da esnaf siteleri, ticaret merkezleri konusunda belediye olarak üstümüze ne düşüyorsa yine yapmaya devam edeceğiz. Esnafımız büyüyecek ki Kocasinan büyüsün, ticaret erbabımız büyüyecek ki Kocasinan büyüsün" dedi.

Başkan Çelik konuşmasına şöyle devam etti: "Kocasinan büyüdüğü zaman gelir seviyesi artıyor, yeni iş alanları açılıyor, Kayseri'nin ekonomisi büyüyor. Bu ekonomi büyüdüğü zaman Kocasinanlı hemşehrilerimizin mutluluğu, huzuru daha da artıyor. Bu anlamda esnafımıza da çok büyük iş düşüyor. İşinizi büyütmek için bize de düşen işler var. Bu işleri halletmek için elimizden geleni yapacağız."

Merkezdeki oda başkanlarıyla hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini belirten Mustafa Alan, "Seçim döneminde izlediğiniz yol, güler yüzünüz ve tatlı dilinizle Kocasinan'ı çok iyi tanıyan bir meclis üyesi, bir hemşehri olarak, güzel işlediniz. Esnaf olarak belediyelerimizden memnunuz. Bekir Ağabey'e de teşekkür ediyoruz. Kocasinan'a ve Büyükşehir'e çok teşekkür ederiz: Kayseri'yi seyyarlar şehrinden kurtardı. Allah'a şükür belediyelerin desteğiyle seyyar satıcı kalmadı. Şimdi sanayi sitesi isteyen 5-6 odamız var. Bunu da inşallah önümüzdeki günlerde arkadaşlarla bir araya gelerek yapacağız, sizden de destek isteyeceğiz. Başarılar diliyoruz, Allah mahcup etmesin" şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar