Başkan Çelik: Gençlik ve spor projeleri önemli

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Amatör spora ve gençlere yönelik hazırladıkları farklı projeleri hizmete sunacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çelik: Gençlik ve spor projeleri önemli

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Amatör spora ve gençlere yönelik hazırladıkları farklı projeleri hizmete sunacaklarını söyledi.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici yardımcılarıyla, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Musa Soykarcı da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Mustafa Çelik'i ziyaret ederek, seçim sürecinde gençlik ve amatör spor için açıklanan projelerin çok yararlı sonuçlar oluşturacağını belirttiler.

Kocasinan Belediyesi olarak gençlik ve spor hizmetlerine büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, "Otomobil Sporları ve Gençlik Merkezi, amatör sporlarla birlikte okçuluk projelerine önem veriyoruz. Gençlere büyük yararlar sağlayacak projelerimizi bir an önce hizmete sunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Birlikte çalışırsak bu projeleri daha etkin ve verimli biçimde gençlerimize, amatör spora ve şehrimize kazandıracağımıza inanıyorum." dedi.

Seçim öncesi açıkladıkları gençlik ve amatör sporla ilgili projelerin büyük ilgi gördüğünü hatırlatan Başkan Çelik, "Sözümüzü tutacağız. Amatör spora ve gençlere yönelik farklı projelerimizin hepsini teker teker yapacağız. Temsil kabiliyeti yüksek bir meclis yaptık. Meclisimizde gençleri, kadınları, çalışanları, sporu ve herkesimi temsil eden arkadaşlarımız var. İnşallah gençlerimize hizmet etmek için beraber çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Büyükşehir ve Kocasinan Belediyesi'nin, her zaman spora destek verdiklerinin altını çizerek, "Türkiye'de bir Kayseri modeli oluştu. Kayseri her şeyi kendisi yapar diye biliniyor. Kocasinan Belediyesi yapmış olduğu spor tesislerini 'Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller: Hedef 2020 İpeksi Dokunuşlar Projesi'ne tahsis etti. Bu Türkiye çapında örnek bir proje. Bu projenin Türkiye'ye uygulanması yönünde Kayseri örnek oldu. Kocasinan'ın desteği de gayet güzel oldu. Bunun yanında Yamula Barajı'nı kano, kürek ve yelken sporlarıyla renklendirir, ortak projeler yaparız diye ümit ediyoruz" şeklinde görüşlerini ifade etti. CİHAN

Yorumlar