Başkan Çakır, dış birimleri gezdi

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, belediyeye bağlı dış birimleri ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çakır, dış birimleri gezdi

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, belediyeye bağlı dış birimleri ziyaret etti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Kanatlı Hayvan Parkı'nı ziyaret eden Başkan Çakır'a Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Şireci ve Halit Mutlu eşlik etti.

İlk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü ziyaret eden Başkan Çakır bahar aylarında ekime hazırlanan on binlerce çiçek fidesi ve ağaç fidanının muhafaza edildiği, bitki parkı hakkında bilgi aldı. Şehir genelinde parklara, okul ve ibadethane bahçelerine, refüj ve kaldırımlara dikilmek üzere hazırlanan on binlerce kök çiçek ve binlerce ağaç fidanın hazır olduğunu ifade eden Çakır, Park ve Bahçeler Müdürlüğü stoklarının dolu olduğunu söyledi.

Daha sonra Destek hizmetleri Müdürlüğü'nü ziyaret eden Çakır ve beraberindekiler önümüzdeki yıl park, kaldırım, okul ve cami bahçeleri için tasarlanan ve stoklanan kent mobilyalarının imalatı hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Kent genelinde 5 yıldır yürütülen kent mobilyası montajının önümüzdeki yıl da devam edeceğini vurgulayan Çakır, "Yüzlerce kent mobilyası halen depolarımızda hazır bekliyor. İmalatlar kış ayları boyunca devam edecek." dedi.

İncelemelerine Kanatlı Hayvan Parkı'nda devem eden Başkan Çakır ve beraberindekiler burada yapımı devam eden kafeteryayı da gezdi. Belediye Başkanı Yüksel Çakır, "Kanatlı hayvan parkına ziyarete gelen ailelerin vakit geçirebilecekleri ve şehrimize dışarıdan gelen misafirlerin rahatlık ile ağırlanabileceği nezih bir ortam belediyemizin kendi imkanları ile inşa edildi. Yapılan kafeterya bu alana bir özellik kazandırmış olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Erzincan'a hayırlı olsun." dedi.
CİHAN

Yorumlar