Başkan Büyükkılıç’a tebrik ziyaretleri sürüyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘a sivil toplum örgütleri, mesleki kuruluşlar, mesleki oda ve dernek ile sendikalardan tebrik ve başarı dilekleri içerikli ziyaretleri devam ediyor. Yozgatlılar Dernek Başkanı Prof. Dr....

Google Haberlere Abone ol
Başkan Büyükkılıç’a tebrik ziyaretleri sürüyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘a sivil toplum örgütleri, mesleki kuruluşlar, mesleki oda ve dernek ile sendikalardan tebrik ve başarı dilekleri içerikli ziyaretleri devam ediyor.

Yozgatlılar Dernek Başkanı Prof. Dr. Kuddisi Erkılıç ve Dernek Yöneticileri, Şıhlılar Kapalı Çarşı Esnafları Dernek Başkanı Mehmet Tepe ve Başkan Vekili Mehmet Büyükgedikli, Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu ve Belediye Yöneticileri, Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Prof.Dr. Celal Kırca, Ali Toksarı, Prof. Dr. Kemal Atik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Melikgazi Belediyesinin her yatırım ve hizmette mutlaka ilgili kişi, kurum ve kuruluşlar ile irtibatlı, işbirliği, dayanışma ve fikir alışverişinde olduklarını belirten Başkan Büyükkılıç şunları söyledi. “Melikgazi Belediye çalışmaları beğeniliyor, takdir topluyor ve örnek gösteriliyor. Çünkü Melikgazi Belediyesi planlı ve projeli bir çalışma sergiliyor. Bunda yatırım için alınan kararların birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşımın esas alınmasından kaynaklanıyor“ dedi.

Başkan Büyükkılıç, yapılan bu ziyaretlerinden dolayı sivil toplum örgüt temsilcilerine çok teşekkür ettiğini, bundan önce olduğu gibi yine birlikte ve dayanışma içerisinde bu şehrin menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar