Başkan Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ni ziyaret etti

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Yıldırım Beyazıt pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ni ziyaret etti

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Yıldırım Beyazıt pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar, Başkan Büyükkılıç’a, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, son 10 yılda Yıldırım Beyazıt’ın çehresinin değiştiğini söylediler.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Halkı ile bütünleşen, halkı ile iç içe, her zaman onların yanında olan ve sorunları ile dertlenen, sevinçleri ile keyiflenen bir yapıya sahibiz. Bu mahallemiz gönül insanlarının yoğun olduğu, bizlere her zaman sahip çıkan bir anlayışla hareket eden hemşehrilerimizin yaşadığı bir semtimiz. Yıldırım Beyazıt, yapılan sosyal konutlar, çevre düzenlemeleri, yeni açılan yollar, kapalı pazar yeri, taşkın su koruma kanalı ve en önemlisi inşaatı tamamlanan ve yakın zamanda açılışı yapılacak olan çok amaçlı ve büyük ölçekli sosyal ve spor tesisimiz ile herkesin yaşamak istediği ender mahallelerden biri konumuna geldi. Pazar yerimiz 24 saat izlenmekte, pazar esnafımız ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımız pazarın açık olduğu günler ücretsiz internet hizmetimizden faydalanmakta, hem ücretsiz semt otoparkı, hem kurban kesim yeri, hem de çocuklarımız için oyun alanı olarak çok fonksiyonlu şekilde hizmet vermektedir.” dedi.
CİHAN

Yorumlar