Başkan Böcek: Süleyman Erol Su Sporları Merkezi’ni 120 günde tamamlarım

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, görevde olduğu süre boyunca hiçbir zaman sporla siyaseti karıştırmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Böcek: Süleyman Erol Su Sporları Merkezi’ni 120 günde tamamlarım

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, görevde olduğu süre boyunca hiçbir zaman sporla siyaseti karıştırmadığını söyledi. Konyaaltı ilçesine yapmayı planladıkları Süleyman Erol Su Sporları Merkezi’nin siyasi engellere takıldığını kaydeden Başkan Böcek, “Yasal izinler çıkartılsın 120 gün içerisinde burayı tamamlarım. Ve tüm dünyanın takdirini kazanacak bir yer haline getiririm.” dedi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi’nin organize ettiği ‘TSDY Günleri’ çerçevesinde Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gazetecilerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, görevde olduğu süre boyunca spora ve sporcuya yaptığı katkıları paylaştı. Siyasi bir partinin de temsilcisi olduğunu söyleyen Başkan Böcek, hiçbir zaman sporla siyaseti karıştırmadığını kaydetti. Siyasette mesleki terbiye içerisinde büyüdüğünü belirten Böcek, 20 yıllık siyasi geçmişi boyunca hiç kimseyle küs düşmediğini ve kavga etmediğini hatırlattı.

Sportif faaliyetler de yaptıkları çalışmalar hakkında açıklama yapan Böcek, mahallelerde yaptıkları parklarla vatandaşları spor yapma imkanı sağladıklarını ve yürüyüş parkurları düzenlediklerini söyledi. Konyaaltı Belediyesi olarak yelken yarışları, Cumhuriyet Kupası, su sporları, tenis, triatlon gibi bir çok etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını kaydeden Böcek, “Kültür Sanat merkezinde çeşitli spor branşlarımız var. Konyaaltı Belediyespor çatısı altında yaz okullarımız var. Konyaaltı Belediyespor Stadı yapılıyor. 20 Şubat'ta hizmete girecek.” dedi.

‘SÜLEYMAN EROL SPOR MERKEZİ’Nİ 120 GÜNDE TAMAMLARIZ’

Daha önce yıkılan ve yerine su sporları merkezi yapmayı planladıklarını hatırlatan Başkan Böcek, buranın daha önce de olduğu gibi siyasi engellere takıldığını, gerekli izinlerin çıkması durumunda burayı 120 gün içerisinde tamamlayacaklarını ve dünyanın beğenisini kazanacağını ifade etti. Başkan Böcek, yıkılan Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nun yerine yapılacak olan su sporları merkezi çalışmasının bir milletvekili tarafından engellendiğini belirtti.

‘ADAYLIĞIMDAN ŞÜPHEM YOK’

Spor medyasının siyasi sorularını da cevaplayan Başkan Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı olarak aday gösterileceğinden hiçbir şüphesi olmadığını ifade etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve partiyi bugüne kadar hiçbir şekilde mahçup etmediğini belirten Böcek, “Bilimsel araştırmaların sonuçları ortadadır. Genel Başkanımız, 'Oyunu artıran arkadaşlarımız yoluna devam eder. Bir oy fazla alan arkadaşla yoluma devam ederim' diyor. Benim de oylarım ortadadır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Akaydın'dır. Akaydın başkanımız olduğu sürece benim büyükşehire adaylığım söz konusu olmamıştır.” diye konuştu.

Toplantıda konuşan TSYD Antalya Şube Başkanı İbrahim Okumamış, TSYD'nin Konyaaltı'nda varoluşunda Başkan Böcek'in katkısının büyük olduğunu, başkanın ilçede spor yatırımlarına büyük önem verdiğini belirtti. CİHAN

Yorumlar