Başkan Bilal Uludağ’dan meclis üyelerine iftar

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Devlet Su İşleri (DSİ) Baraj Tesisleri'nde düzenlediği iftarda belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AK Parti grubuna ait meclis üyelerinin tamamına yakınının...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Bilal Uludağ’dan meclis üyelerine iftar

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Devlet Su İşleri (DSİ) Baraj Tesisleri'nde düzenlediği iftarda belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AK Parti grubuna ait meclis üyelerinin tamamına yakınının katıldığı iftar samimi bir havada geçti. MHP İlçe Başkanı Mehmet Koca, AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu’nun da katıldığı iftara meclis üyelerinin eşleri de davet edildi. Başkan Bilal Uludağ, duanın ardından iftarını açan meclis üyeleri ile tek tek sohbet etti. Başkan Bilal Uludağ’ın eşi Necla Uludağ da meclis üyelerinin eşleri ile yakından ilgilendi.

Sarıçam Belediyesi bazı mahallelerde halk iftarı etkinliği düzenleyecek. Belediye ilk iftarını Yıldırım Beyazıt Mahallesi otoyol kavşağında bulunan meyanda yapıyor. Daha sonra sırasıyla Mehmet Akif Ersoy, Şahintepe ve Orhangazi mahallelerinde gerçekleştirilecek programlarda, yemek sonrası sonrasında bir dizi etkinlikler olacak.

CİHAN

Yorumlar