Başkan Bekir Yıldız personelle helalleşti

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 20 yıl iyi belediyecilik yapıp Kayseri'ye güzel hizmetler kazandırdıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Bekir Yıldız personelle helalleşti

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 20 yıl iyi belediyecilik yapıp Kayseri'ye güzel hizmetler kazandırdıklarını söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, 20 yılda artılar ve eksileriyle iyi işler yaptıklarını hatırlatarak, "Benim arzum şuydu; Kocasinan Belediyesi büyük bir aile olmaya gayret etsin. Bunu gerçekleştirdiğiniz için sizlere teşekkür borçluyum, belediyenin bir elemanı olma yanında Bekir Yıldız’ın personeli gibi de gözüktünüz, insanlara hizmet ettiniz. 20 yıl boyunca yüzümüzü ağartacak sonuçlar çıkardınız" dedi.

Belediyeciliğin Vergi Dairesi, Milli Eğitim gibi memurluğa benzemediğine dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız, "Belediyecilik saat 5’te dükkanı kapatıp gidiyorum diyebileceğiniz bir meslek değil. Gecenin en ters saatinde, bayramın, pazarın veya başka insanların durduğu, müsait olmadığı bir zamanda bizim kapımız açık oldu. Belediyemiz kendi arasında dayanıştığı için diğer kurumlarla da dayanışma içinde oldu. Bizden sonra her kim gelirse, siyasi görüşü farklı bile olsa bu çizgiden ayrılması çok güç, çünkü talepler bütün sıcaklığıyla devam ediyor." diye konuştu.

Başkan Bekir Yıldız konuşmasını şöyle bitirdi; "20 yıllık belediye dönemini kapattık. Kime nasip olursa yeni seçilecek arkadaşımızla çalışacaksınız. Belediyede meydana gelen iş disiplinini sürdürmeye gayret edin. Personel olarak bir zayiata uğradığınızı düşünüyorsanız 20 günümüz daha var. Şahsınız, personel özlük hakları, belediye uygulamaları hakkında varsa bir hakkınız bu konuyu görüşebiliriz. Biz bu makamdayken gelsin. Görevim bitiyor, bundan sonra Allah ne nasip eder bilemiyoruz. Size yuvanızda mutlu, huzurlu bir hayat ve gelecek dilerim. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum."

Belediye personeli de yaptığı duygulu konuşmada, "İyi ki sizinle 20 yıl çalıştık. Bize sağladığınız imkanlar için teşekkür ediyoruz. Hakkımız helal olsun, Allah yolunuzu açık etsin" dileklerinde bulundu.
CİHAN

Yorumlar