Başkan Bahçeci, Memur-Sen'i ziyaret etti

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, sivil toplum kuruluşu Memur-Sen'i ziyaret etti. Ziyarete Memur-Sen İl Temsilcisi, Sağlık-Sen şube başkanı Necati Yılmaz, Şube Başkanları ve yönetim...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Bahçeci, Memur-Sen'i ziyaret etti

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, sivil toplum kuruluşu Memur-Sen'i ziyaret etti.

Ziyarete Memur-Sen İl Temsilcisi, Sağlık-Sen şube başkanı Necati Yılmaz, Şube Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Yılmaz; yeni dönemde Belediye Başkanı Bahçeci’ye başarılar diledi. Yılmaz, "Belediye Başkanımız 5 yıl Kırşehir’e hizmet etti. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerde tekrar belediye başkanlığı seçimini kazandı. Kendisine hayırlı hizmetlerde bulunmaları temenni ediyorum. Yeni dönem projelerinin Kırşehir’imizin ufkunu açacağına inanıyorum.” dedi.

    Kırşehir’in kendilerine güvendiğini ve bu güveni kazandıkları için ise mutlu olduklarını dile getiren Bahçeci, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hareket ederek biz siyaseti sadece bir araç olarak gördük. Bizim için Kırşehir’in menfaati her şeyin üstündedir. Yaptığımız hizmetlerle Kırşehir’de fiziksel dönüşümü başlattık, inanıyoruz ki bu dönüşüm de tamamlandığında Kırşehir’in daha yaşanabilir hale gelmiş olacaktır.” ifadelerini kullandı.

    Ziyaret karşılıklı sohbet ve fikir alışverişinin ardından son buldu.

CİHAN

Yorumlar