Başkan Atila, muhtarlarla bir araya geldi

Yerel seçimlerin ardından mazbatasını alıp görevine başlayan CHP Bornova Belediyesi Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila, köy ve mahalle muhtarları bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Atila, muhtarlarla bir araya geldi

Yerel seçimlerin ardından mazbatasını alıp görevine başlayan CHP Bornova Belediyesi Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila, köy ve mahalle muhtarları bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda yaşanan sorunları hızlı şekilde çözmek için mobil ekipler kuracakları bilgisini veren Atila, “Bu sistemde muhtar ve vatandaşlarımız, mahallerindeki sorunları bize bildirecek. Belediyemiz ise mobil araçlarla hizmet verecek Toptan Çözüm Ekiplerini buraya yönlendirecek. Bu şekilde basit sorunların çözümü, hızlı ve pratik şekilde sağlanmış olacak.” diye konuştu.

İlçedeki sorunları dinlemek ve çözüm önerilerini anlatmak amacıyla köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Atila, “Yurttaşlarımız yaşadıkları mahallerindeki basit sorunların hızlı şeklide giderilmesini istiyor. Bunun yapmanın tek yolu acil müdahale edebilecek mobil birimler kurmak. Biz, seçimden önce 'Toptan Çözüm Ekipleri' projemizi açıklamıştık. Şimdi bu doğrultuda oluşturacağımız ekiplerle, mevcut sorunların giderilmesi için çalışmalara başlayacağız” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar