Başkan Arslan: Görüntüyü bozan eski yapı ve hurda otomobillere izin verilmeyecek

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, şehir merkezindeki düzenleme çalışmaları kapsamında önem arz eden bölgeler öncelikli olmak üzere eski yapı ve aylardır park edilmiş hurda araçların kaldırılacağını söyledi.    Belediye...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Arslan: Görüntüyü bozan eski yapı ve hurda otomobillere izin verilmeyecek

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, şehir merkezindeki düzenleme çalışmaları kapsamında önem arz eden bölgeler öncelikli olmak üzere eski yapı ve aylardır park edilmiş hurda araçların kaldırılacağını söyledi.

    Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat’ın kent kimliğini kavuşması için başlattığı çalışma doğrultusunda mahallelerde inceleme ve halk toplantıları yaparak sürdürüyor. Önceden tespit edilmiş park, bahçe, kaldırım, yol gibi alanlarda düzenleme yapılması için talimat veren Arslan, son olarak şehrin kent kimliğini bozan kaçak yapı ve mahalle aralarına gelişi güzel park edilmiş tehlike oluşturan kullanılmayan otomobillerin çekilmesi ile ile ilgili çalışma başlattı.

Yozgat’ın şehir kimliğine kavuşması gerektiğini bu çerçevede çalışmalara başladıklarını söyleyen Arslan, "Yozgat’ı şehir kimliğine kavuşturmak, parkları, bahçeleri, sokakları, kaldırımları ile insanların rahat ve huzurlu yaşayacağı bir şehir haline getirme gayretindeyiz. Bu amaç doğrultusunda uygunsuz, insan hayatını tehdit eden, yasa dışı yapılmış yapı ve oluşumlara izin vermeyeceğiz. Ayrıca mahalle ve sokak aralarında gelişigüzel park edilmiş tehlike arz eden hurda araçları da kaldıracağız." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar