Başkan Altepe: Yenişehir'e hizmetlerimiz sürecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yerel seçimlerin ardından Büyükşehir sınırlarına girecek olan Yenişehir’de partililerle bir araya geldi, daha sonra esnafı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Altepe: Yenişehir'e hizmetlerimiz sürecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yerel seçimlerin ardından Büyükşehir sınırlarına girecek olan Yenişehir’de partililerle bir araya geldi, daha sonra esnafı ziyaret etti. Altepe, Yenişehir'e hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

    Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir’in dostu olduğunu anlatan Başkan Altepe, "Yenişehir’de 38 yıllık en samimi arkadaşımızın başkan adayı olması en büyük şans. Yenişehir’in başına devlet kuşu kondu. Yeni dönem Büyükşehir Belediye ile birlikte olacak. Artık özel idare kalkıyor ve bundan sonra birlikte çalışacağız. Bursa semtlerinde ne varsa Yenişehir’de de o olacak. Yenişehir köy gibi değil, bir şehir merkezi olacak. 30 bin kişinin yaşadığı bir ilçe olan Yenişehir, sosyal faaliyetten spora kadar her alanda Büyükşehir Belediyesi ile kalkınacak. Kırsal kesimin kalkınmasında da hem Büyükşehir’den hem de ilçe belediyesinden destek gelecek. Büyükşehir büyük kozumuz. Yenişehir’de en iyi sonucu almaya çalışıyoruz. Yenişehir’de havaalanımız var buradan Türkiye’ye ve diğer ülkelere uçacağız." şeklinde konuştu.

    Yenişehir’de de tarihi eserlerden, kanalizasyonlardan sosyal tesislere, spor tesislerinden hanım lokallerine kadar her konuda ihtiyaç duyulanları bildiklerini belirten Altepe, Yarhisar’dan Gökçesu’ya dek yapılacak tüm işleri iyi bildiklerini söyledi. Başkan Altepe, ilçenin önemine değinerek şunları kaydetti: "Yenişehir çok şanslı, Yenişehir’i birlikte uçuracağız. Yenişehir bu fırsatı iyi değerlendirirse 50 yılda almadığı yatırımı alır." CİHAN

Yorumlar