Başkan Altepe: Önemli olan Bursa'nın kazanmasıdır

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tebrik ziyaretine gelen konuklarına Bursa için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirterek "Önemli olan Bursa’nın kazanmasıdır.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Altepe: Önemli olan Bursa'nın kazanmasıdır

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tebrik ziyaretine gelen konuklarına Bursa için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirterek "Önemli olan Bursa’nın kazanmasıdır." dedi.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tebrik ziyaretine gelen konuklarını BURULAŞ’taki makamında ağırladı. Başkan Altepe, Makine Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırladı. Altepe, Muharip Gazileri Derneği yönetim kurulları üyeleri ile bir araya gelerek kentte yapılan çalışmaları paylaştı. Başkan Altepe, Bursa’nın bundan sonraki süreçte daha ön plana çıkacağını vurgulayarak, "Bursa için bundan sonra daha güzel bir dönem olacak. Bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerin faydalarını ve Bursa’nın daha da ileriye gittiğini hep birlikte göreceğiz." diye konuştu.

    Belediyecilik hizmetlerinin önemine değinen Başkan Altepe, şunları kaydetti: "Bursa’da Büyükşehir Belediyesi’nin gücü var. Bizler belediyecilik yapıyoruz. Kentin gelişimine yönelik çalışmalar yapıyoruz, Bursa öncü bir dünya kenti olsun istiyoruz. Tarihi eserlerde de, sporda da, müzecilikte de, turizmde de Bursa örnek olsun istiyoruz. Bursa, zaten bugün dahi, pek çok kente örnek oluyor, bunun devam etmesini istiyoruz."

    Bursa’nın geleceği noktasında, tüm sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarıyla fikir alışverişine ve ortak çalışmalara önem verdiklerini vurgulayan Başkan Altepe, "Bizler, bu kentin problemlerini çözüyoruz, bizim görevimiz bu. Problemleri çözüldükçe de Bursa kazanıyor. Önemli olan Bursa’nın kazanmasıdır. Biz herkesi dinleyip herkesin fikrini almaya açığız. Yeter ki, Bursa’da güzel adımlar atılsın." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar