Başkan Altepe: Nilüfer ve Mudanya'da negatif ayrımcılık yapmayacağız

Bursa’da 30 Mart yerel seçimlerinde hizmet bekleyen her kesimden oy aldıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hizmet ederken CHP'li başkanların göreve geldiği Nilüfer ve Mudanya’ye negatif ayrımcılık yapmayacaklarını...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Altepe: Nilüfer ve Mudanya'da negatif ayrımcılık yapmayacağız

Bursa’da 30 Mart yerel seçimlerinde hizmet bekleyen her kesimden oy aldıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hizmet ederken CHP'li başkanların göreve geldiği Nilüfer ve Mudanya’ye negatif ayrımcılık yapmayacaklarını söyledi.

    Başkan Altepe’nin Bursa tarihinde bir ilk olarak ikinci defa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilmesiyle başlayan tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkan Altepe’yi bu kez de Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Işıklar Hava Askeri Lisesi Komutanı Hv.Plt.Kur.Albay İshak Dayıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Öztürk ve Hüseyin Şahin, Bursa Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar, AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Dinçer ve AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ziyaret etti.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 60 oranında başarı sağlayarak kırılması zor bir rekora imza attıklarını belirterek Bursa’da hizmet bekleyen tüm kesimlerin oyunu aldıklarını kaydetti. Kendileri açısından tüm ilçelerin vitrin olduğunu, tüm caddelerin ve ana arterlerin Büyükşehir’in sorumluluğunda olduğunu ifade eden Başkan Altepe, Bursalılar ve toplumun çıkarları doğrultusunda gereken neyse yerine getireceklerini söyledi. Yapacak çok işlerinin olduğunu, seçim çalışmalarında ilçelerin tümünü defalarca gezerek eksiklikleri yerinde tespit ettiklerini vurgulayan Başkan Altepe, "Nerede hizmet beklentisi varsa, bize oy verdi. Beklenti çok yüksek. Biz de buna göre tavır alacağız." dedi.

    Başkan Altepe, yeni dönemde Nilüfer ve Mudanya’nın da büyükşehir yatırımlarından nasibini alacağını ifade etti. Oy versin ya da vermesin kentin her bir tarafının kendileri için önemli olduğunu dile getiren, yatırım ve hizmetleri buna göre planladıklarının altını çizen Başkan Altepe, şunları kaydetti: "Diğer ilçelerde olduğu gibi Nilüfer ve Mudanya’da da yapacak çok işimiz var. Biz yapmazsak kim yapacak? Tabii ki Büyükşehir yapacak. Yine böyle olacak." CİHAN

Yorumlar