Başkan Altepe: Mahallelerin yaşam kalitesi yükseliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Demirtaş Timurtaş Paşa Camii Çok Amaçlı Salonu hizmete açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Altepe: Mahallelerin yaşam kalitesi yükseliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Demirtaş Timurtaş Paşa Camii Çok Amaçlı Salonu hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı dünya vitrinine çıkaran makro projelerin yanında vatandaşlardan gelen tüm talepleri de imkanlar ölçüsünde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Demirtaş’ta Timurtaş Paşa Camii’nin hemen yanına yaptırılan çok amaçlı salon Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Koordinatör Milletvekili Ali Turan ve Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ile çok sayıda davetlinin katıldığı törenle hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, merkezi hükümetin hızlı tren, otoban, tüneller, okul ve hastane gibi yatırımlarıyla Bursa’da önemli bir gelişme yaşandığını hatırlatarak, Büyükşehir Belediyesi olarak da stadyum, belediye hizmet binası, bilim teknoloji merkezi, şehir içi tramvay hattı, yerli tramvay, deniz ve hava ulaşımı gibi kalıcı eserleri Bursa’ya kazandırdıklarını söyledi. Bu tür makro projelerin yanında halkın taleplerini sürekli ön planda tuttuklarını dile getiren Başkan Altepe, "Halkımızın talebi neyse, onları gerçekleştirmek istiyoruz. Halkımızın sosyal donatı alanlarına sahip mahallelerde kalitesi yüksek bir yaşam sürmesini istiyoruz. Demirtaş’ta da böyle bir hizmet binası talebi doğdu. Hem cami, çevre düzenlemesi, hem de çok amaçlı salonu bölgeye kazandırdık. Burada müftülükle ortak eğitim programları düzenlenecek. Şimdiden bölgemize hayırlı olsun" dedi.

Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk de "Birileri bozuyor, biz yapıyoruz. Birileri doğayı yeşilliği katlediyor, biz yeşillendiriyoruz. Belediyecilik bizden sorulur. Mahallerimiz spor tesislerine, parklara, çocuk oyun alanlarına, meydanlara ve hizmet binalarına kavuşuyor. Demirtaş’ta da halkımızın hizmet talebine hemen cevap veren ve bölgeye böyle bir salon kazandıran başkanımıza teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Altepe ve protokol üyeleri, daha sonra binayı gezdi. CİHAN

Yorumlar