Başkan Altepe: Dağ yöresinin yüzünü güldüreceğiz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhaneli, Büyükorhan, Keles ve Harmancık ilçelerindeki şantiyeleri gezerek bölgede hedeflenen çalışmalarla ilgili ön çalışma yaptı.    Bursa’ya hizmetleriyle vizyon katan...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Altepe: Dağ yöresinin yüzünü güldüreceğiz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhaneli, Büyükorhan, Keles ve Harmancık ilçelerindeki şantiyeleri gezerek bölgede hedeflenen çalışmalarla ilgili ön çalışma yaptı.

    Bursa’ya hizmetleriyle vizyon katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bütünşehir uygulamasıyla Büyükşehir’e dahil olan dağ ilçelerindeki çalışmalarla ilgili ilk adımlarını attı. Bursa’nın daha huzurlu ve sağlıklı bir kent olması amacıyla gece gündüz demeden hizmetlerini sürdüren Başkan Altepe, Orhaneli, Büyükorhan, Keles ve Harmancık ilçelerinde şantiyelerde incelemelerde bulundu.

    Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Bütünşehir’ uygulamasına geçtikten sonra tüm ilçelerimizdeki şantiyeleri tarıyoruz. Bugün de bizim için çok önemli olan dağ yöresindeki Orhaneli, Büyükorhan, Keles şantiyelerindeki eksiklerin giderilmesi, modernize edilmesi, ekip ve ekipmanların tamamlanması ve güçlü bir şantiye haline gelmesi için gerekli tespitlerimizi yapıyoruz." dedi.

    Dağ yöresindeki ilçelerin merkezlerinin yanı sıra bölgedeki köylerde yaşayan vatandaşlara da hizmetlerini ulaştıracaklarını anlatan Başkan Altepe, şunları kaydetti: "Büyükşehir Belediyesi olarak dağ yöresine en güzel hizmetleri vermeyi hedefliyoruz. Büyükşehir’in farkını dağ ilçelerimiz de en güzel şekilde yaşayacak. Hedefimiz, halkımızın yüzünü güldürmek ve bugüne kadar söylenip de yapılamayan hizmetlerin en güzel şekilde yapılmasını sağlamaktır. Gece gündüz demeden koşturuyoruz. Her şey hemşehrilerimizin mutluluğu için." CİHAN

Yorumlar