Başkan Altepe: Bize oy veren ya da vermeyen herkesin başkanıyız

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bize oy veren ya da vermeyen tüm Bursalıların belediye başkanıyız, ayrım yapmadan herkes için en güzel hizmeti vereceğiz.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Altepe: Bize oy veren ya da vermeyen herkesin başkanıyız

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bize oy veren ya da vermeyen tüm Bursalıların belediye başkanıyız, ayrım yapmadan herkes için en güzel hizmeti vereceğiz." dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Recep Altepe, Orhangazi, İznik Yenişehir ve İnegöl'ü ziyaret etti. İnegöl’de Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli’yle birlikte caddeleri dolaşarak ilçe halkına teşekkür eden Başkan Altepe, son olarak Yenişehir’e geçti. Yenişehir’de Mehter Takımı’nın marşlarıyla karşılanan, ilçe gezisi sırasında davul zurna eşliğinde vatandaşlarla seçim sevincini paylaşan Başkan Altepe, burada ilçenin yeni belediye başkanı Süleyman Çelik’le birlikte balkon konuşması da gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, makro ölçekli projeleri ilçe belediyeleri için de uygulamak için gün saydıklarını ifade etti. Bursa ve genelindeki sanayinin, kırsal kesimdeki üretimin ve turizmin gelişmesi için yapılması gereken ne varsa yerine getireceklerini, Bursa il merkezinde olduğu gibi ilçelerde de kentleşme yolunda önemli adımlar atacaklarını söyleyen Başkan Altepe, "Bursa, Orhangazi, İznik, İnegöl ve Yenişehir’in hedefleri büyük. Bu konuda yapılacak çok şey var. Bunlar da ancak Büyükşehir’in desteğiyle yapılabilir. Başta alt yapı ve çevre olmak üzere tüm sektörlerde inşallah büyük bir kalkınma dönemi başlayacak. Bize oy veren ya da vermeyen tüm Bursalıların belediye başkanıyız. Ayrım yapmadan herkes için en güzel hizmeti vereceğiz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar