Başkan Altepe: Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı Büyükşehir Belediye başkan adayı tanıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Seçim çalışması nasıl yapılır herkese göstereceğiz.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Altepe: Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı Büyükşehir Belediye başkan adayı tanıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Seçim çalışması nasıl yapılır herkese göstereceğiz. Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Seçimlerde zaferi en güzel skorla alacağız." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta İstanbul’da aralarında Bursa’nın da bulunduğu illerin belediye başkan adaylarını tanıttığı toplantıya önceden planlanan Batman programı nedeniyle katılamayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkanı aday tanıtım toplantısında partililerle bir araya geldi. Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Arınç’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçe belediye başkanları ve belediye başkan adayları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıya ilgi yoğun olunca oturacak yer bulamayan partililerin büyük bir kısmı toplantıyı ayakta takip etti.

"MAHCUP ETMEYECEĞİM"

Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem için Başkan adayı Recep Altepe, yerel yönetimlerde yeni bir dönemin başladığını vurguladı. Büyükşehir Belediye Başkanı’nın ikinci dönem hizmetlerine devam etmesi ve sürekliliğin, istikrarın sağlanması noktasında da Bursa’da bir ilkin yaşandığını dile getiren Başkan Altepe, Bursa’nın bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine inandığını kaydetti.

Yerel yönetimlerde geçen 5 yıla damga vurduklarını, deniz otobüsü, deniz uçağı, yerli tramvay, helikopter, stadyum gibi projelerle en fazla konuşulan belediye olduklarının altını çizen Başkan Altepe, "Bu güne kadar yapılanları yeterli görmüyoruz, Bursa için ne yapsak az. Şimdiye kadar yaptıklarımız bir hiç, şimdiden sonra gerçek anlamda yerel yönetimi göstereceğiz. Hedefimiz dünya kenti olmak. Bizim yarıştığımız şehirler Türkiye’deki şehirler değil. Avrupa ve dünya şehirleriyle yarışıyoruz. Bursa bu dönemde büyük bir hamle yapacak. En güzel uygulamalar Bursa’da gerçekleşecek. Geleceği inşa edeceğiz. Bursa bu güne kadar kendine yakışanı yaptı. Seçim bizim için bir imtihan. Kapı kapı dolaşacağız. Hep birlikte, birlik beraberlik içinde gece gündüz koşturacağız. Seçim çalışması nasıl yapılır herkese göstereceğiz. Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç’ı, milletvekillerimizi, bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Bursa rekorları kırarak, oyunu en çok artıran şehir olacak. Zaferi en güzel skorla alacağız." diye konuştu.

Bursa teşkilatları olarak her zaman iyi çalışmalara imza attıklarını belirten AK Parti İl Başkanvekili Cemalettin Torun ise yaklaşan yerel seçimler öncesinde Bursa´da başta büyükşehir olmak üzere tüm ilçeleri almak için çalışacaklarının altını çizdi. İlçe belediye başkan adaylarının da yine bu toplantıda belirleneceğini ifade eden Torun, "2009 yılında yol kazasına uğradığımız belediyeler içindeki tüm ilçeleri yeniden alacağız." dedi.
CİHAN

Yorumlar