Başkan Akgül’den esnaf ziyareti

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Akdere Mehmet Ali Altun Caddesi ve Abidinpaşa Tıp Fakültesi Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Akgül’den esnaf ziyareti

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Akdere Mehmet Ali Altun Caddesi ve Abidinpaşa Tıp Fakültesi Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. İşyerlerini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileyen Akgül, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet etti.

    2009-2014 prestij yatırımları hakkında esnafı bilgilendiren Akgül, önümüzdeki beş yıl içerisinde ilçede yapmayı hedeflediği projelerin tanıtım kataloğunu esnafa dağıttı. Mamak’ın gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirten Akgül, “Esnafımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz.” dedi.

    Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafı ziyaret eden Akgül, karanfil dağıttı. Sadece seçim zamanı esnaf gezmediklerini belirten Akgül, “Düzenlediğimiz toplantılarla ve 5 yıldır çıktığımız esnaf ziyaretlerinde vatandaşımıza kulak verdik.” şeklinde konuştu.

    Esnaf ziyaretinde çocuklarla da yakından ilgilenen Akgül, çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar