Başkan Akgül tekvandocuları ziyaret etti

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yalçın Tekvando Kulübü'nü ziyaret etti. Tekvandocularla sohbet eden Akgül, "Ggençlerimiz enerjilerini ve boş vakitlerini spor yaparak değerlendiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Akgül tekvandocuları ziyaret etti

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yalçın Tekvando Kulübü'nü ziyaret etti. Tekvandocularla sohbet eden Akgül, "Ggençlerimiz enerjilerini ve boş vakitlerini spor yaparak değerlendiriyor." dedi.

    Yapılan spor yatırımlarıyla ilçenin adeta spor merkezi haline geldiğini kaydeden Akgül, tekvandocuların başarılarını takdirle izlediklerini belirtti. Akgül, “Sizler spor yaparak büyük başarılara imza atıyorsunuz ve ilçenin adını Türkiye’ye duyuruyorsunuz. Bize düşen ise sizlere destek olmak.” şeklinde konuştu.

    Spor yapan gençliğin kötü alışkanlıklarının olmadığını bu sebeple gençlerin ve çocukların spora teşvik edilmesi gerektiğinin altını çizen Akgül, ilçede hizmete açılan spor tesislerinin ilçenin hem bugününe hem de yarınına yapılan yatırımlar olduğunu kaydetti. Akgül, “Spor salonlarından şehir stadına, yüzme havuzundan gençlik merkezlerine birçok tesisi gençlerimizin hizmetine sunduk. Mamak sporun merkezi oldu.” dedi.
    
    Kendilerine gösterilen ilgiden ve desteklerden dolayı Akgül’e teşekkür eden sporcular başarılarının devamının geleceğinin sözünü verdi.
CİHAN

Yorumlar