Başkan Akgül, şehit yakınları ve gazilerle kahvaltı yaptı

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, gaziler ve şehit aileleri ile kahvaltıda buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Akgül, şehit yakınları ve gazilerle kahvaltı yaptı

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, gaziler ve şehit aileleri ile kahvaltıda buluştu. Toplantıya, Akgül’ün yanı sıra Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vakfın hem gaziler hem de şehit aileleri için yürüttüğü projeler hakkında Akgül’e bilgi veren Aylar, belediyenin engelli vatandaşlar için yaptığı çalışmalar ve vakfa verilen destekten dolayı Akgül’e teşekkür plaketi takdim etti.

İlçede yaşayan gazilerin sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulunan Akgül, şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilendi. Şehit ve gazilerin haklarının ödenemeyeceğini belirterek sözlerine başlayan Akgül, “Bu vatan için canlarını hiçe sayarak savaşmış ve bu uğurda gazi olan vatandaşlarımız başımızın tacıdır. Yaşadığımız bu topraklar bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır.” dedi.

Gazi ve şehit ailelerine yönelik ilçede yapılan çalışmaları konuklarıyla paylaşan Akgül, yapılan park, bahçe, cadde ve sokak gibi altyapı çalışmalarının engelli vatandaşlar düşünülerek hayata geçtiğini kaydetti. Kahvaltıya katılan gaziler ve şehit aileleri ise hatırlanmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, düzenlenen organizasyondan ötürü teşekkür etti.

Bu vatanın imkânsızlıklar içinde azimle, zaferlerle kurulduğunu belirten Kore gazisi 87 yaşındaki Zeynel Kavlak da “Vatan sizlere emanet.” dedi.

CİHAN

Yorumlar