Başkan Akgül minibüsçülerle buluştu

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Abidinpaşa Minibüsçüler Derneği Başkanı Murat Yılmazer ve yönetim kuruluyla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Akgül minibüsçülerle buluştu

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Abidinpaşa Minibüsçüler Derneği Başkanı Murat Yılmazer ve yönetim kuruluyla bir araya geldi. Toplantıya Akgül’ün yanı sıra Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Ankara Minibüsçüler Odası Başkanı Hacı Bekir Gani, Abidinpaşa Minibüsçüler Dernek Başkanı Murat Yılmazer ve çok sayıda minibüsçü esnafı katıldı.

    Minibüsçülerin sorunlarını dinleyen Akgül, ''Minibüsçüler, sabahın ilk ışıklarıyla vatandaşımıza hizmet veren esnafımız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şoför esnafımızın yanındayız.” dedi

    Mamak’ta hayata geçirilen yatırımlarla bölgede ticaret hacminin büyük ölçüde arttığını kaydeden Akgül, minibüsçü esnafının da büyük ölçüde rahatladığını belirtti. Akgül, “Ankara Büyükşehir Belediyemiz tarafından bölgemize 100 bin metrekarelik alanda Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali kazandırılacak. Yatırımlar ve konut sayısının artması ilçemize gelen insan sayısını artırdı. Buda esnafımızın işlerini artırdı. Yatırımlarımız daha da büyücek.” diye konuştu.

    Dernek Başkanı Murat Yılmazer de minibüsçüler olarak Mamak’ın gelişiminin kendilerini memnun ettiğini belirterek “10 yıl önce taşıdığımız insan sayısı ile şimdiki arasında çok büyük fark var. Yaptığı hizmetlerle Mamak’ı yaşanılacak yer haline getirdi. Önceden insanlar buraya gelmeye çekinirdi, şimdi herkes Mamak’a geliyor” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar