Başkan Akgül mesaiye dolmuşçularla başladı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak-Kayaş dolmuşçularıyla bir araya geldi. Sabah saat 05.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Akgül mesaiye dolmuşçularla başladı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak-Kayaş dolmuşçularıyla bir araya geldi. Sabah saat 05.00’da gerçekleşen buluşmada dolmuşçularla birlikte kahvaltı yapan Akgül, dolmuşçu esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

İlçede yaşanan dönüşümle birlikte özellikle esnafın son derece karlı çıktığını dile getiren Akgül; “Cazibe merkezi haline gelen Mamak'a artık Başkent’in diğer ilçelerinden insanlar da geliyor. Yapımı devam eden projelerle birlikte aynı zamanda yeni projeler ilçeye olan talebi her manada artıracak. Sizin yolunuzun üzerinde inşa edilecek olan hastaneyle birlikte sizlerin işleri daha da kazançlı hale gelecek” dedi.

Mamak-Kayaş Dolmuş Durakları Başkanı Bayram Akyol da “Sabahın erken saatinde bizleri yalnız bırakmayarak sorunlarımızı dinleyen, bize olan desteğini her ortamda yenileyen başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Beş yıldır Mamak’ta yapılanları görüyoruz. Bizler vatandaşla birebir muhatap oluyoruz ve vatandaşlarda yapılanları görüyor. Başkanımızın ardındaki bu halk desteğinin nedeni de işte yaşanan bu başarılı dönüşüm ve hizmetlerdir. Mamak yakaladığı bu başarılı dönüşümü önümüzdeki beş yılda çok daha üst noktalara taşıyacak” ifadelerini kullandı.

Dolmuşçulara Akşemsettin ve Ortaköy’de dinlenme alanı müjdesini veren Akgül daha sonra dolmuşçuların gün içerisindeki servis sırasını belirleyen çekilişi gerçekleştirdi. CİHAN

Yorumlar