Başkan adaylarından Yaşar’a tebrik

CHP’nin İstanbul Fatih Belediye başkan adayı Sabri Erbakan ve Bağcılar Belediye başkan adayı Prof. Dr. Muhammed Çakmak, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a tebrik ziyaretinde bulundu.Tebrikleri kabul eden Yaşar, CHP’nin İstanbul...

Google Haberlere Abone ol
Başkan adaylarından Yaşar’a tebrik

CHP’nin İstanbul Fatih Belediye başkan adayı Sabri Erbakan ve Bağcılar Belediye başkan adayı Prof. Dr. Muhammed Çakmak, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Tebrikleri kabul eden Yaşar, CHP’nin İstanbul Fatih Belediye başkan adayı Sabri Erbakan ve Bağcılar Belediye başkan adayı Prof. Dr. Muhammed Çakmak’ı makamında ağırladı. 30 Mart yerel seçimlerinin konuşulduğu ziyaret, sohbet havasında geçti.

“YENİMAHALLE’DE BÜYÜK ZAFER”

Ziyarette Erbakan ve Çakmak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yenimahalle’de Fethi Yaşar’la büyük bir zafer kazandığını söyledi.

Yaşar’ın başarısından büyük mutluluk duyduklarını belirten başkan adayları, “Başarınız bizi oldukça memnun etti. Yeni dönemde de Yenimahalle halkını güzel hizmetler bekliyor.” diye konuştu.

“TÜRKİYE’YE YAKIŞMADI”

Birçok il ve ilçede laik ve demokratik ülkeye yakışmayan bir seçim sürecinin yaşandığını söyleyen Yaşar, halkın Yenimahalle’de kirli siyasete prim vermediğini ifade etti.

Yaşar, “Yenimahalle’de iftiralarla seçim kazanmak isteyenlere en güzel cevabı halkımız sandıkta verdi. Ancak gönül isterdi ki her bölgede Yenimahalle’deki gibi adil bir seçim sonucu yaşansaydı ve hak eden kazansaydı.” dedi.

CİHAN

Yorumlar