Başkan adayı Çelik: Bayramhacı kaplıcalarını Türkiye’ye tanıtacağız

AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik,” Kocasinan, 30 Mart'tan sonra 2.

Google Haberlere Abone ol
Başkan adayı Çelik: Bayramhacı kaplıcalarını Türkiye’ye tanıtacağız

AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik,” Kocasinan, 30 Mart'tan sonra 2. baraja kavuşacak. Bayramhacı Kaplıcaları'nı da Türkiye’ye tanıtıp marka yaparak, önemli gelir kapıları açacağız” dedi.

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte 30 Mart seçimlerinden sonra Kocasinan’a bağlanacak; Kalkancık, Karakimse, Eski Ömerler, Yukarı Hasinli, Yuvalı, Bayramhacı ve Kaş Mahallesi’ni ziyaret etti.

Çok sayıda araçtan oluşan konvoyu mahalle girişlerinde durduran kadınlar Mustafa Çelik’e pişirdikleri taze ekmeklerden ikram etti. Bazı mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ve istikrarın sürmesi için de destekleyeceklerinin sözünü verdi.

Gördüğü ilgiden oldukça memnun olan Mustafa Çelik,” Belediyemizin kapısı her zaman açık olacak. Güler yüzlü, uzman kadromuzla vatandaşın hizmetinde olacağız. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece mahallelerimize yapamayacağımız hizmet yok” dedi.

Kocasinan’a yeni bağlanacak Bayramhacı Mustafa Çelik’i bağrına bastı. Bayramhacı için farklı projeler geliştireceklerini müjdeleyen Çelik, “İnşallah sizlerin takdiriyle seçildiğimizde Bayramhacı için standart belediyecilik faaliyetlerinin yanında farklı hizmetlerimiz olacak. Temsilcilerimiz ve muhtarlarımız vasıtasıyla buralardan sık sık haberler alıyoruz. İçme suyu sıkıntısını Kaski’yle çözeceğiz. Kaplıca yolunu hemen yapacağız. Siz dua edeceksiniz, isteyeceksiniz biz de yapacağız” diye konuştu.

Bayramhacı Kaplıcalarının, yeşil alanları ve Kapadokya benzeri coğrafi yapısıyla Türkiye’nin en güzel bölgelerinden biri olduğunun altını çizen Mustafa Çelik “Bayramhacı için rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında çok özel ve önemli projelerimiz var. Bizim ufkumuz açık ve ileriye dönük bir ekibiz. Biz, Bayramhacı’yı Türkiye’ye tanıtmak için ne yapabiliriz, kaplıcayla ilgili ne tür projeler üretebiliriz, halkının gelir seviyesini nasıl artırabiliriz çabasındayız. Yamula’dan sonra Bayramhacı Barajı için de mesire alanları yapacağız. Bayramhacı’yı bir marka haline getirip size önemli gelir kapıları açacağız. Burada canlı bir ekonomi oluşturup daha zengin olmanızın yolunu açan kaynaklar oluşturacağız ” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar