Başkan Acar’dan partililere ziyaret

Afyonkarahisar’ın Dinar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye başkan adayı Saffet Acar, MHP ilçe teşkilatından oluşan bir grup heyetle, yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Saadet Partisi (SP) seçim bürolarına zi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Acar’dan partililere ziyaret

Afyonkarahisar’ın Dinar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye başkan adayı Saffet Acar, MHP ilçe teşkilatından oluşan bir grup heyetle, yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Saadet Partisi (SP) seçim bürolarına ziyarette bulundu.

Acar ve beraberindeki heyet ilk olarak gittiği CHP seçim bürosunda belediye başkan adayı Ceyhun Erkan, İlçe Başkanı Mevlüt Er ve parti üyeleri ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Saffet Acar ziyarette şunları söyledi: “30 Mart yerel seçimleri yurdumuz için son derece önemli bir seçim olacak. Tarih belli oldu, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi, yine arkasından bir genel seçim var. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz, burada bu sıkıntılı süreci bertaraf edecek CHP ve MHP var. Elbette bu iki partiye son derece önemli görevler düşüyor. Dinar’da hepimiz arkadaşız, kardeşiz, dostuz. Beni de 30 Mart seçimlerinin ilçemize ve ülkemize hayırlı olacağına inancım tam. Sizleri de tebrik ediyorum, çok örnek bir seçim sergiliyorsunuz. Bizler de örnek bir seçim sergilemeye gayret gösteriyoruz.”

Başkan Acar ve heyeti ardından SP seçim bürosuna geçti. SP Belediye başkan adayı Yaşar Karakaya, SP İlçe Başkanı Mehmet Çapan ve partililer ile bir araya gelen Acar, karşılıklı iyi niyet dileklerinde bulundu. CİHAN

Yorumlar