Başına gaz fişeği isabet eden Mehmet’in durumu iyiye gidiyor

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde BDP’nin düzenlediği mitingden sonra çıkan olaylarda polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu yaralandığı belirtilen 10 yaşındaki Mehmet Ezer'in sağlık durumu iyiye gidiyor.

Google Haberlere Abone ol
Başına gaz fişeği isabet eden Mehmet’in durumu iyiye gidiyor

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde BDP’nin düzenlediği mitingden sonra çıkan olaylarda polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu yaralandığı belirtilen 10 yaşındaki Mehmet Ezer'in sağlık durumu iyiye gidiyor. Dün gece başından ameliyat edilen Ezer’in hayati tehlikeyi atlattığını öğrenildi.

    Silvan'da BDP’nin dün düzenlediği mitingden sonra yaşanan gösterilerde olaylar çıkmıştı. Polisin olaylara müdahale ederken attığı gaz fişeğinin isabet ettiği iddia edilen Mehmet Ezer, Diyarbakır’da tedavi altına alınmıştı. BDP’nin Azizoğlu Meydanı’nda yaptığı mitingin ardından yüzleri kapalı bir grup yürüyüş yapmış, polisin müdahalesi sonucu olaylar çıkmıştı. Grup, polise havai fişek ve taşlarla saldırırken polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Bu sırada miting için gelen 10 yaşındaki Mehmet Ezer başından ağır yaralanmış, atılan gaz fişeğinin başına isabet ettiği belirtilen Ezer hastaneye kaldırılmıştı. İlçede ilk tedavisi yapılan Ezer, dün gece Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Bilinci kapalı olarak hastaneye getirilen Ezer, beyin kanaması riskine karşı ameliyata alındı. Hastane yetkilileri, Ezer'in sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

    Bu arada İçişleri Bakanlığı'nın Ezer’in yaralandığı olayla ilgili müfettiş görevlendirdiği belirtiliyor.
CİHAN

Yorumlar