Basın İlan Kurumu (BİK) 36. Şubesi'ni Kahramanmaraş’ta açtı

Bugün itibariyle çalışmalarına başlayan Basın İlan Kurumu (BİK) Kahramanmaraş Şubesi, Bahçelievler Mahallesi Trabzon Caddesi Hasel Sitesi'nde 4 personeliyle hizmete başladı.BİK’in, 36. şubesini Kahramanmaraş’ta hizmete açtığını belirten...

Google Haberlere Abone ol
Basın İlan Kurumu (BİK) 36. Şubesi'ni Kahramanmaraş’ta açtı

Bugün itibariyle çalışmalarına başlayan Basın İlan Kurumu (BİK) Kahramanmaraş Şubesi, Bahçelievler Mahallesi Trabzon Caddesi Hasel Sitesi'nde 4 personeliyle hizmete başladı.

BİK’in, 36. şubesini Kahramanmaraş’ta hizmete açtığını belirten Şube Müdürü Ümit Kızılteke, şehirde basının güçlenmesine katkı sağlayacaklarını belirtti. İl genelinde resmi kuruluşların ilanlarının BİK kanalıyla yapılacağını hatırlatan Kızılteke, "Maraş basınıyla ve kamu kuruluşlarıyla biraz daha sistemli bir çalışma yapacağız. Şubemizde 4 personelimiz var, gazetecilerimiz bundan sonra fatura ve tahsilat peşinde koşmayacak. Tüm bu işlerin peşinde biz koşturacağız, onlar da gazeteciliklerinin peşinde koşacak. Her türlü kamu kuruluşu, oda, borsa ve belediye ve yüzde 51 hissesi devletin olan tüm kamu kaynaklarının reklamları ve ilanları bizim kanalımızdan geçecek. Önümüzde bir yıllık geçiş sürecimiz olacak. Bu geçiş sürecimizde arkadaşlarla bir araya gelip eğitim programları yapacağız. Bu eğitim programlarıyla gazeteciliğin kalite çıtasını daha da üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar