Başesgioğlu: Her apartmanın altında canlı bomba var

Zeytinburnu’ndaki patlamada yaralanan vatandaşları ziyaret eden MHP milletvekili Murat Başesgioğlu, “Her apartmanın altında canlı bomba var. İstanbul’un bundan kurtulması lazım. Hepimizi tehdit ediyor.” dedi. Beştelsiz Mahallesi'nde öğle...

Google Haberlere Abone ol
Başesgioğlu: Her apartmanın altında canlı bomba var

Zeytinburnu’ndaki patlamada yaralanan vatandaşları ziyaret eden MHP milletvekili Murat Başesgioğlu, “Her apartmanın altında canlı bomba var. İstanbul’un bundan kurtulması lazım. Hepimizi tehdit ediyor.” dedi.

Beştelsiz Mahallesi'nde öğle saatlerinde bir binada patlama meydana geldi. Patlamada 1'i ağır 8 kişi yaralandı. Yaralanan 4 kişi Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. MHP Milletvekili Murat Başesgioğlu yaralıları tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyaret sonrası Başesgioğlu, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını belirten Başesgioğlu, “Yaralılardan yanığı olan var. Çeşitli tramvaya uğramış olan var. Şu ana kadar hayati tehlikesi bulunan yaralı olmadığını öğrendik. Zeytinburnu’ndaki özel bir hastanede 5 yaralı var. Aralarında da 8,5 aylık hamile bir kardeşimiz de var. Olay yerinde inceleme yaparken bazı vatandaşlar yakınlarını bulamadıklarını ifade ettiler.” diye konuştu.

Bodrum kattaki dumandan dolayı sağlıklı bir arama yapılamadığını aktaran Başesgioğlu, “Umarım bir can kaybı olmadan bu hadiseyi atlatırız. Olayın neden olduğu tam net değil. Ama sorun apartman altındaki iş yerlerinin sağlıksız bir şekilde çalışmaya devam etmesi. Her apartmanın altında canlı bomba var. İstanbul’un bundan kurtulması lazım. Hepimizi tehdit ediyor.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar