Başbakan'ın İstanbul hareketliliği

Duyurulan resmi programı olmayan Başbakan'ın Haliç Kongre Merkezi'ne niye gittiği açıklanmadı.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan'ın İstanbul hareketliliği

Resmi olarak duyurulan programı olmayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da temaslarda bulunuyor.

Gazeteciler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'da bulunan evinin önünde beklerken saat 13.40'ta hareketlilik yaşandı. 

Koruma araçları bir anda hareketlendi. Başbakan'ın evinden çıkan konvoy, köprü yolundaki benzin istasyonunda durdu. Koruma araçlarının yakıt almak için dururken, Başbakan Erdoğan'ın aracının konvoyda olmadığı görüldü.

ERDOĞAN, HALİÇ KONGRE MERKEZİ'NE GİTTİ

Daha sonra konvoy, Haliç Kongre Merkezi'ne geldi. Erdoğan'ın burada olduğu öğrenildi. Fakat gazetecileri atlatan Başbakan Erdoğan'ın buraya ne zaman geldiği açıklanmadı. Başbakan Erdoğan, saat 15.00 sıralarında Haliç Kongre Merkezi'nden çıkarak Sütlüce'deki AK Parti İl Binası'na geçti. Erdoğan'a Başdanışmanı Yalçın Akdoğan eşlik etti. Başbakan Erdoğan, aracından inerek, il binasına girdiği sırada çevre binaların birinden bir vatandaş, "Hoşgeldiniz. Seninle gurur duyuyoruz" diye seslenince, Erdoğan da, "Sağolun" diye karşılık verdi.

SEÇİM TOPLANTISI MI?

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na Erdoğan'dan önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit geldi. İl binasındaki toplantının seçimlerle ilgili olduğu öne sürüldü.

Yorumlar