Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na: Senden bir şey olmaz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Büyükçemece’de partililerle buluştu. Mitinge gelen vatandaşlara seslenen Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek "Senden bir şey olmaz.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na: Senden bir şey olmaz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Büyükçemece’de partililerle buluştu. Mitinge gelen vatandaşlara seslenen Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek "Senden bir şey olmaz." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı’nda partisince düzenlenen mitingde konuştu. Muhalefete yüklenen Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Şimdi utanmadan sıkılmadan çıkıyor meydanlarda 'ben buyum, ben şuyum' diyor. Yahu senden bir şey olmaz. Onun için bunun eline 3 tane koyun verin, gider kaybeder gelir" diye konuştu. CHP Genel Başkanı'nın her konuşmasında ‘montaj, dublaj’ deyip durduğunu kaydeden Erdoğan, "Biraz da hizmetten bahsedin." şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan Kılıçdaroğlu için "Terbiyesizce, bir de merhum anneme hakaret ediyor, terbiyesizce çocuklarıma hakaret ediyor ve yandaş medyalarıyla beraber saldırıyor. Ama inanıyorum ki 30 Mart'ta benim güzel milletim bunlara gereken cevabı verecek." ifadelerini kullandı.

CHP Büyükçekmece Belediye Başkanı olan Hasan Akgün’ün posterini gören Başbakan Erdoğan, “Şimdi burada yazıyor. Belediyeciliğin doktoru. Kaç dönemdir burada başkansın, ne iş yaptığın ortada. Büyükçekmece kararını vermiş.” dedi.

Başbakan Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hani ablalar var kapı kapı geziyorlar. Bir de onların abileri varmış. Bizim abi, ablalarımız onlardan daha fazla çalışacaklar. Bir de bizim gençlerimiz var. Onlar da gece gündüz demeden çalışacaklar. Biliyorsun bunlar bize komplo kurdular ama tutmadı. CHP, MHP ve Pensilvanya'nın planları tutmaz. Bunlar hesap yapıyor. 17 Aralık'ta yıkalım olmadı, 25 Aralık'ta yıkarız Nisan'da seçim yaparız dediler. Burada millet var. Bizim istikametimizi millet çizer. Kardeşlerim bunlar ihanet siyaseti yapıyorlar. Ziya Paşa'nın güzel bir sözü var, eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.”

İstanbul’da belediye başkanı seçildiği dönemi hatırlatan Erdoğan, şunları söyledi: “Bu İstanbul susuz muydu? Bu İstanbul çöplük müydü? İSKİ yolsuzluklar kurumuydu. Ey Kılıçdaroğlu sen kime iftira atıyorsun. Sizin geçmişiniz kirli. Hava kirliliğinden, susuzluktan İstanbul'u biz kurtardık. Biz dağları deldik. Neden, biz size aşığız. Biz dertliyiz dertli. Bunların böyle bir derdi yok. Haliç'i çamurdan kurtardık. Biz eser üretiyoruz onlar dedikodu. Kadir Bey dağları deldi, boğaza su getirdi.”

Başbakan, konuşmasını bir evin çatısından izleyen vatandaşları da uyarmayı ihmal etmedi. Başbakan Erdoğan konuşmasını yaparken eşi Emine Erdoğan'ın uyarısıyla bir evinde çatısından kendisini dinleyen gençleri aşağı indirtti. Erdoğan gençlere "Çatıda durup da başımıza iş açmayın. Aman gözünüzü seveyim inin aşağıya. Buradan size el sallıyorum, öptüm sizi kucakladım hadi inin." dedi. CİHAN

Yorumlar