Başbakan Yardımcısı İşler: Batı katliamlara karşı sessiz kalıyor

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Suriye ve Irak'ta akan Müslüman kanına İsrail saldırısı ile Gazze’nin de eklendiğini söyledi. Bitlis’in Tatvan ilçesinde iftar yemeğine katılan Emrullah İşler, buradaki konuşmasında, İsrail'in...

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yardımcısı İşler: Batı katliamlara karşı sessiz kalıyor

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Suriye ve Irak'ta akan Müslüman kanına İsrail saldırısı ile Gazze’nin de eklendiğini söyledi.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde iftar yemeğine katılan Emrullah İşler, buradaki konuşmasında, İsrail'in Filistin'e yönelik katlimalarına değindi.

İşler, “Özellikle mübarek Ramazan ayında orada yaşayan Filistinli kardeşlerimize son yıllarda acılar çektiriyor. Onları çeşitli sebeplerle öldürüyor. Bugünde

yine bir katliama imza attı. Fakat bizler tarafından üzücü olan İslam dünyasının özellikle Müslüman ülkelerin hükümetlerinin bu olaylara sessiz kalması maalesef bizleri üzmektedir. Müslüman halklar Müslüman ülkelerde yaşayan halklar cuma namazında sonra protestolarını yapıyorlar gösteriyorlar ortaya koyuyorlar. Ama maalesef hükümetlerde doğru düzgün bir ses çıkmıyor. Hükümet olarak biz sesimizi çok yüksek çıkarıyoruz. Sesimizi yüksek çıkarıyoruz diye bizi eleştirenlere itibar etmiyoruz, etmeyeceğiz. Bizim öteden beri bir geleneğimiz var sürekli mazlumların yanında durmuşuz. Zalimlere karşı olmuşuz. Bu geleneğimizi burada da sürdürüyoruz bundan dolayı mazlum Suriye’nin yanında olduk zalim Esed rejimine karşı olduk. Burada da zalim İsrail’e karşıda tavrımızı net bir şekilde koyuyoruz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar