Başbakan, Sarıyer'de halka seslendi

Sarıyer’de seçim mitingi yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı'ndaki görüşmenin basına sızmasıyla ilgili, “İşte Pensilvanya denilen ahlaksızlar, vatana ihanet içinde olanlar, Dışişleri Bakanılığımızı dinliyorlar.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan, Sarıyer'de halka seslendi

Sarıyer’de seçim mitingi yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı'ndaki görüşmenin basına sızmasıyla ilgili, “İşte Pensilvanya denilen ahlaksızlar, vatana ihanet içinde olanlar, Dışişleri Bakanılığımızı dinliyorlar. Oradaki tarihi bir görüşmeyi maaalesef dışarıya da dinletiyorlar. Bunlar tamamen hain, haşhaşi ve casus.” dedi.

Başbakan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Kadir Topbaş ile birlikte İstinye’de seçim mitingi düzenledi. Dışişleri Bakanı ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın da aralarında bulunduğu iddia edilen bir görüşmenin basına sızdırılmasıyla ilgili Erdoğan Hizmet Hareketi'ni suçladı. Erdoğan, “Devlet içinde devleti asla kabul etmeyiz. Kim ki böyle bir şey içine girerse AK Parti’yi karşısında bulur. İşte Pensilvanya denilen ahlaksızlar, vatana ihanet içinde olanlar, Dışişleri Bakanı’nı dinliyorlar. Oradaki tarihi bir görüşmeyi maalesef dışarıya da dinletiyorlar. Bunlar tamamen hain, haşhaşi ve casus. Kılıçdaroğlu’nun ve Bahçeli’nin açıklamasını duydunuz mu? Bunların derdi başka. Yarın sandıkta CHP’ye de, MHP’ye de, Pensilvanya’ya da Osmanlı tokadı atın.” diye konuştu.


CİHAN

Yorumlar