Başbakan Parti Pankartını İndirtti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yeni hizmet binasının açılış töreninde açılan Ak Parti Pankartını indirtti.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Parti Pankartını İndirtti

Tören sırasında bir grubun Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ertekin'in afişini açması üzerine Erdoğan " Şu pankartı bir indirelim , Mehmet Emin kardeşim inşallah Bakırköy'e bilen biri olarak gelsin" dedi. Erdoğan'ın uyarısı üzerine pankart indirildi. Başbakanın bu uyarıyı pankartın arkasında kalan vatandaşların kendisini görebilmesi için yaptığı öğrenildi. Konuşmasını sağlık alanında gerçekleştirdikleri reformlardan söz ederek sürdüren Başbakan Erdoğan, Bizim gençliğimizde bugünkü gibi bir sağlık hizmeti yoktu. Kasımpaşa'da sabah güneş doğmadan hastaneye giderdik. Orada hastamız için birer numara alırdık. Artık bunlar geride kaldı" dedi. 

ÖMRÜ AT SIRTINDA GEÇTİ

Türkiye'nin 17 ambulans helikopteri ve 4 jet ambulansı olduğunu söyleyen Erdoğan burada da sözü Muhteşem Yüzyıl dizisine getirerek, "Kanuni, Devlet-i Osmaniyeyi bir sağlıklı nefese feda etmeye hazırdı. Filmdeki Kanuni değil. Bizim ecdadımız gayri ahlaki pozisyonlarla hayatını geçirmedi. Ömrünün tamamına yakını at sırtında geçti. Ona bile iftira ettiler" diye konuştu.

BEDDUA BUMERANG GİBİDİR

"Sizin dualarınız bize yeter" diyen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: Bedduaya lanet, duaya davet. Biz sizi duaya davet ediyoruz. Beddualar onların olsun. Bumerang gibidir. Döner sahibini vurur. Biz size duacıyız. İstedikleri kadar beddua etsinler. Neymiş, ameliyat olmuşuz. Bedduaları tutmamış, Geç. Biz öyle yürüdük bu yollarda. Öyle yürüyoruz. Öyle yürümeye devam edeceğiz. Çarpıtmalara, yalanlara aldanmayın. Sağlıkta kurduğumuz sistem dünyanın pek çok ülkesi tarafın örnek alınıyor. Şu ulaştığımız anlayışa Amerika dahil ulaşamadı. Geldiğimizden beri fazla harcama yapıyoruz. Onlar yolsuzluğun lafını yapıyor. Biz onların yolsuzlukta harcadıklarını vatandaşımıza harcıyoruz. Farkımız bu. Hani bunlar halkçıydı. Kardeşlerim bu devrimdir. Bu devrimi biz yaptık. Biz halkımıza sevdalıydık. Erdoğan törenin ardından hastanenin yeni binasında incelemelerde bulundu. Erdoğan'ın akşam saatlerinde Ankara'ya gitmesi bekleniyor.

Yorumlar