Başbakan, eski avukatının eşinin cenazesine katıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ın avukatı olarak tanınan İntermedya Grubu’nun sahibi Münci İnci’nin 31 yıllık eşi Serpil İnci, Teşvikiye Cami’nde kılınan cenaze namazının...

Google Haberlere Abone ol
Başbakan, eski avukatının eşinin cenazesine katıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ın avukatı olarak tanınan İntermedya Grubu’nun sahibi Münci İnci’nin 31 yıllık eşi Serpil İnci, Teşvikiye Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Başbakan Erdoğan da katıldı.

Altı ay önce akciğer kanseri teşhisi konulan Serpil İnci, 4 ay ABD’de tedavi görmüştü. Kanal 6’da Elvan Özel ile birlikte bir dönem program yapan Taym Ajansı’nın sahibi de olan Serpil İnci için Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, siyasetçi Hüsamettin Özkan ve İnci ailesinin yakınları katıldı. Başbakan Erdoğan da tabutu omuzlayanlar arasında yer aldı.

Namazın ardından omuzlara alınan cenaze, defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.

CİHAN

Yorumlar