Başbakan Erdoğan'ın Balıkesir mitingi için çok sayıda cadde kapatılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Balıkesir'de düzenleyeceği miting için şehir merkezindeki çok sayıda cadde ve sokak, 24 saat boyunca araç trafiğine kapatılacak.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan'ın Balıkesir mitingi için çok sayıda cadde kapatılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Balıkesir'de düzenleyeceği miting için şehir merkezindeki çok sayıda cadde ve sokak, 24 saat boyunca araç trafiğine kapatılacak. Bunlar arasında şehrin en işlek caddeleri olan Milli Kuvvetler, Anafartalar ve Kızılay da bulunuyor.

Balıkesir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın 28 Şubat 2014 Cuma günü düzenlenecek programları çerçevesinde bazı güvenlik tedbirleri alındığı bildirildi. Bu kapsamda bugün saat 17.00'den itibaren yarın saat 17.00'ye kadar Kuvayi Milliye Meydanı, Menekşe Sokak, 102 Sokak, Nergis Sokak, Zambak Sokak, Manolya Sokak, Stadyum Caddesi, Bandırma Caddesi, Cengiz Topel Caddesi'ne bağlı bütün sokaklar, Atatürk Caddesi kavşağı (Yatır Kavşağı) ile Kapalı Spor Salonu önünün araç trafiğine kapatılacağı, belirtilen caddeler üzerinde ve kaldırımda park halinde bulunan arabaların kaldırılacağı, aksi takdirde çekiciyle çekileceği belirtildi. Ayrıca Milli Kuvvetler Caddesi, Anafartalar Caddesi, Kızılay Caddesi, Salih Tozan Caddesi, Örücüler Caddesi, Ketenavdan Sokak, Basın Sokak, Turan Caddesi, Zağnos Paşa Camisi çevresi ile Lonca Kavşağı arasında bulunan sokakların da araç trafiğine kapatılacağı belirtilerek, buralarda yol ve kaldırımda park halinde bulunan arabaların kaldırılması istendi. CİHAN

Yorumlar