Başbakan Erdoğan Ünye'ye geliyor

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Aralık Cumartesi günü saat 11.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan Ünye'ye geliyor

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Aralık Cumartesi günü saat 11.30’da Ünye’ye geleceğini belirterek, vatandaşları Cumhuriyet Meydanı’na davet etti.

Tüm Ünye halkının cumartesi günü meydanda bulunmasının Ünye halkının sorumluluğu olduğu ni ifade eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Cumartesi günü saat 11.30’da Ünye Cumhuriyet meydanında bütün hemşerilerimin partisi ne olursa olsun, görüşü ne olursa olsun, düşüncesi ne olursa olsun orada olmayı Ünye’nin sorumluluğu olduğunu düşünüyorum.” Dedi.

ERDOĞAN, BİR BELEDİYECİLİK DAHİSİ

Başkan Arpacıoğlu, “Belediyecilikte üstat olmuş ve Türkiye’de de büyük usta olarak kendinden söz ettiren gerçekten devlet adamı Türkiye’yi kalkındıran ve uluslararası Arena’da da, Türkiye’nin itibarını, Türk Milletinin itibarını koruyan büyük adam Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 21 Aralık Cumartesi günü saat 11.30’da nasip olursa Ünye’de olacak. Kendisi bir Belediyecilik dâhisi olan Sayın Başbakanımız bizlerin yaptığı çalışmalarda da gerçekten ondan feyz aldık ışık aldık. Bütün Türkiye’de olduğu gibi bizlerde yaptığımız bu eserlerde kendisinin hep desteği var bizlere yol göstericiliği var. Bu manada cumartesi günü saat 11:30’da Ünye’de olacak olan Sayın Başbakanımız belediyemizin de yaptığı çalışmalarında bir kısım açılışlarını inşallah o gün gerçekleştirecek ve biz bu yaptığımız çalışmaları ortaya koyduğumuz bu eserleri siz değerli hemşerilerimizle yaptık. Siz değerli dostlarımızdan aldığımız enerjiyi sinerji ve destek ile beraber başardık uzun yıllardır yapılamaz denilen uzun yılların Ünye’nin mesele haline gelmiş ve Ünye’nin geleceğine yönelik çalışmaları sizlerle beraber bitirdik. Bunları siz değerli hemşerilerim ile paylaştım ve yine Cumartesi günü saat 11.30’da Sayın Başbakanımız bu Ünye’nin temel meselelerini çözen hizmetlerimizin açılışlarını inşallah beraber gerçekleştireceğiz.” Dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUMAK DURUMUNDAYIZ"

Başkan Arpacıoğlu, iftira, itamlar gibi birçok meselelerin gündeme olduğu bugünlerde birlik ve beraberliğin korunması gerektiğine dikkat çekerek, "Çok önemli işler başarıldı. Hem Ünye’de hem Türkiye’de. Belki çok farkında değiliz ama gerçekten hem Türkiye hem Ünye çağ atladık. 50 yıllık su problemini çözdük, çözülemez denilen meydanını çözdük, yapılamaz denilen Atatürk Parkını yaptık, modern otogar yaptık, çözülemez denilen otogarı çözdük. Birçok temel meselesi olan Ünye’nin değişen yüzünün işte bugüne gelmesine vesile olan Sayın Başbakanımızı heyecan ile coşku ile hasret ile bekliyoruz. İnşallah bütün ülkede yapılan bu çalışmaların mimarı olan Sayın Başbakanımızı Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanında yapacağı büyük mitinge bütün hemşerilerimi davet ediyorum." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar