Başbakan Erdoğan, Kartal'da partililere seslendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Kartal’da düzenlediği mitingde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan, Kartal'da partililere seslendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Kartal’da düzenlediği mitingde konuştu. Muhalefete yüklenen Erdoğan, Fethullah Gülen Hocaefendi ve Hizmet Hareketi’ne yönelik suçlamalarını da sürdürdü. Erdoğan, mitinge katılanlara kapı kapı dolaşarak oy istemelerini söyledi.

Başbakan Erdoğan, İstanbul’daki programı kapsamında Kartal’da düzenlenen mitinge katıldı. Burada konuşma yapan Erdoğan, miting sonrasında işlerinin bitmediğini belirterek, “Saatleri değerlendireceğiz, dakikaların değerlendireceğiz. Kartal’ı artık hizmetten uzak bu CHP zihniyetine bırakamayız. 5 yıldır buradalar, 5 yıldır ne yaptılar. Kartal’a CHP şu hizmeti yaptı deyin. Bunlarda ideoloji hizmeti var.” ifadelerini kullandı.

Zaman zaman sesinde kısılmalar olan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti yarın bu sandıklardan çok güçlü bir şekilde çıkacak, bunu görüyorum. Dün sesimdeki sıkıntı sebebiyle Konya’ya gidemedim. Buna rağmen Davutoğlu kardeşim 200 bin kişiye hitap etti. Kayseri’de de Taner Yıldız kardeşim 150 bin kişiye hitap etti. Konya-Kayseri birbiri ile yarışıyor. Ben de diyorum ki Kartal kimle yarışıyor? Birileri dolaşıyor kapı kapı; malum haşhaşiler, ablalar. Kapılarınızı çalıyor. Çaldılar mı kapınızı? Ne dediniz? Bizim ablalarımız burada. Bizim ablalarımız rahmetle konuşuyor. Bizim ablalarımız iftira ile değil, gazapla değil, yalanla değil yaptığımız hizmetleri anlatarak konuşuyor?”

Mitinge katılanlara sandık uyarısı da yapan Erdoğan, “Sakın ha, sandıklarda çizikli mizikli oy kullanmıyorsunuz. Sandıklara sahip çıkıyorsunuz. Bu haşhaşilere sandıklarda yolsuzluk yapmasına fırsat vermiyorsunuz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar